Çubuk Gençlikspor Yönetimi İlgisizlikten Şikayetçi

Çubuk Gençlikspor Yönetimi İlgisizlikten Şikayetçi

Çubuk Gençlik Spor Başkanı Adem Çankaya, mücadele etmek zorunda kaldıkları maddi sıkıntıların yanı sıra ilçe halkının da takımla ilgilenmemesinden şikayetçi olduklarını bildirdi.

Çubuk Gençlik Spor Başkanı Adem Çankaya, mücadele etmek zorunda kaldıkları maddi sıkıntıların yanı sıra ilçe halkının da takımla ilgilenmemesinden şikayetçi olduklarını bildirdi.

Çankaya, düzenlediği basın toplantısında Çubuk Gençlik Spor'un sorunlarını anlattı. Kendilerinden hem maddi hem de taraftar olarak çok üstün olan takımlarla mücadele ettiklerinin altını çizen Çankaya, "Yeni kurulan ve kısıtlı imkanlarla mücadele eden bir takımız. Üstüne üstük, şehrin yalnız bıraktığı bir takımız" dedi.

İlçede futbol oynamak isteyen çok sayıda gencin olduğunu vurgulayan Çankaya, Çubuk Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim işbirliği ile yaklaşık 200 gence futbol eğitimi verdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Çubuk Kaymakamımız Meftun Dallı'nın girişimiyle Milli Eğitim, Halk Eğitim ve kulübümüzün işbirliğinde yaklaşık 200 gencimize futbol eğitimi veriyoruz, ancak bu futbolcularımıza eğitim vereceğimiz düzenli bir sahamız yok. İlçemizde ilk önce maçların ve antrenmanların yapılacağı güzel bir spor kompleksine ihtiyacımız var. Maalesef ilçemizde sadece bize değil futbola da sahip çıkılmıyor. Bizler sahipsiz bırakıldık. Çubuk Gençlik Spor'a sadece yönetim sahip çıkmaya çalışıyor. Şehrin önde gelenleri, iş adamları elini taşın altına koymalı. Bu takım hepimizin."

Bir zamanlar Çubuk'tan çok sayıda futbolcu yetiştiğini dile getiren Çankaya, şöyle devam etti:

"Biz hem kendi takımımıza hem Çubukspor'a hem de dışarıya futbolcu yetiştirmek istiyoruz. Büyük kulüplerde top koşturacak isimleri yetiştirmek istiyoruz. Bunları yapmamız içinde bize destek olunması gerekmektedir. Belediye Başkanımız Lokman Özden amatör takımın malzeme ihtiyacını ve ulaşım ihtiyacını karşılarken, Kaymakamımız Meftun Dallı da alt yapının malzeme ihtiyacını karşıladı. Ancak her şey malzemeyle olmuyor. Bunlar yeterli değil. Biz dilenci değiliz. Aldığımız karar doğrultusunda kimseye giderek para istemiyoruz. Ben buradan belli makamdaki insanlarımıza ve iş adamlarımıza sesleniyorum elimizde potansiyel olan gençlerimize sahip çıkalım. Belirli süreden sonra bizimde dayanacak takatimiz kalmayacak ve kulübü kapatmak zorunda kalacağız."

Çankaya, yeterli desteğin verilmesi halinde Çubuk'u en iyi şekilde temsil edebileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.