Çubuk Gençlik Spor Taraftar Desteği Bekliyor

Çubuk Gençlik Spor Taraftar Desteği Bekliyor

Çubuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Sadık Karabal, üç yılda kendi çabaları ile bu güne geldiklerini söyleyerek, ilçe halkının ve yöneticilerin desteğine ihtiyaçları olduğunu kaydetti.

 KULÜP BAŞKANI SADIK KARABAL:

'"SON VİRAJA GİRDİĞİMİZ BU DÖNEMDE ÇUBUKLULARDAN DESTEK BEKLİYORUZ""

Başkan Sadık Karabal, basın sözcüsü Tayfun Aydoğan ve kulüp yöneticileri ile birlikte basın toplantısı yaptı. Yeni yönetim binasında basın mensupları ile son gelişmeler üzerine konuşan Karabal, 1"inci Amatör de son virajına girdiklerini belirterek, bu dönemde herkesin Çubuk Gençlik Spor Kulübüne destek olmasını istedi. Taraftarların desteğine çok ihtiyaç duyduklarını belirten Karabal, ""Üç yıldır kendi çabalarımızla bir yerlere gelmeye çalışıyoruz. Ne yazık ki ne ilçe halkından nede basın mensuplarından istenilen ilgiyi görmedik. Bırakın destek olmayı, maçlarımıza bile gelmiyorlar. Yediden yetmiş yediye Çubuk"ta yaşayan herkesin taraftarımız olmasını istiyoruz.  Şiddetle desteğe ihtiyacımız var. Çünkü bizi futbol federasyonundan herhangi bir destek alamıyoruz"" dedi

Çubuk Gençlik Spor Kulübünde ilçede ikamet eden 200 lisanslı futbolcu olduğunu belirten Karabal, seçimlerden önce kendilerine verilen sözlerin hiç birinin yerine getirilmediğini söyledi. Karabal, ""Elimizden geldiği kadarıyla Çubuklu gençler için uğraşıyoruz. Seçimden önce MHP"den Belediye Meclis Üyesi Satılmış Çolakoğlu"nun otobüs sözü vardı. Seçimlerden dokuz ay geçmesine rağmen sözünü yerine getirmedi. Verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz. Ayrıca ilçemize futbol sahaları istiyoruz"" şeklinde konuştu.

                Karabal, Çubuk Gençlik Spor"a sponsor firmalar aradıklarını da sözlerine ekledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum