Çubuk Festivaline büyük ilgi

Çubuk Festivaline büyük ilgi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nce Düzenlenen ve Büyük İlgi Gören Açık Hava Yaz Konserleri kapsamında düzenlenen Çubuk Festivalinde sahne alan Orhan Hakalmaz coşturdu.

Akşam saat 18:00 sularında başlayan Çubuk Festivali ,Turşu Festivalini aratmadı.Yoğun katılımın olduğu coşkulu festival renkli görüntülere sahne oldu.
Festivalin açılışında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 23 Nisan korteji özel gösterisini sundu, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca kortejde Çubukluları selamlayarak, çocuklara top ve oyuncak dağıttı.

Gecede Çubuklulara seslenen Başkan Gökçek, "23 Nisan Sevgi Seli Koteji" ile Ankara'da 23 Nisan'da yaşanan coşkunun,  Çubuk'ta da yaşandığını görmekten mutlu olduğunu ifade etti. 

Daha önce söz verdikleri doğalgazı Çubuk İlçesine getirdiklerine dikkat çeken Başkan Gökçek, Çubuk'ta tüm mahallelerin asfaltlandığını, asfaltsız yerin kalmadığını hatırlattı. Başkan Gökçek, bu konuda da sözlerini tutmuş oldukları için mutlu olduklarını söyledi. 

Konserin verildiği Atatürk Parkı'nı da daha önce verdikleri söz doğrultusunda yenilediklerini kaydeden Başkan Gökçek,

"Bu meydanda bir de Aile Yaşam Merkezi açma sözümüz vardı, onu gerçekleştirdik" dedi.

Çubuk'ta kanalizasyonun bugüne kadar açıktan aktığını hatırlatan Başkan Gökçek, Çubuk'ta arıtma tesisini de tamamladıklarını, Ağustos ayında açılarak hizmete girecek olan arıtma tesisinden çıkan su ile tesisin alt tarafındaki tüm yeşil alanın sulanacağını belirti.  

Çubuk'taki bazı yerleşim yerlerinin su sorunu yaşandığını ifade eden Başkan Gökçek, su sorununu bu yıl içinde çözmek için gayret sarf ettiklerini vurguladı.

Başkan Gökçek Çubuk'ta yaptıkları hizmetleri hatırlattıktan sonra " Çubuk, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlandıktan sonra, Cumhuriyet tarihinde aldığı toplam hizmetten daha fazlasını aldı. Çubuk çok daha fazlasına layık. Biz ne kadar gayret etsek hakkınızı ödeyemeyiz" dedi.  

"BÜYÜK BİR PARK VE ÇUBUK YOLUNU GENİŞLETME SÖZÜ"

Çubuk'un büyük bir parka ihtiyaç duyduğuna dikkat çeken Başkan Gökçek, gelecek dönemin ilk 2 yılı içerisinde büyük bir park yapma sözü verdi.

Çubuk yolunun 2 gidiş ve 2 geliş olduğunu ve bunu yeterli bulmadığını belirten Başkan Gökçek, bu yolun 4 gidiş, 4 geliş olmak üzere gelecek dönemde 8 şeride çıkartılarak ağaçlandırılmasının yapılacağını ve yolu daha sağlıklı bir yapıya kavuşturacaklarını söyledi.

 

Otobüs seferleri başlıyor,

Atatürk parkını dolduran kalabalığa otobüs istiyormusunuz diye soran İ.Melih Gökçek kuvvetli bir evet cevabı alınca,önümüzdeki hafta Çubuk-Ankara arası otobüs seferleri başlıyor gözünüz aydın dedi.

Otobüs çilesinin sona erecek olmasından son derece memnun olan Çubuklular Orhan Hakalmaz konseriyle coştular. Orhan Hakalmaz'ın birbirinden güzel şarkılarından oluşan konser, eğlenceyi doruklara taşıdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum