Çubuk Emniyetine Araç Takviyesi

Çubuk Emniyetine Araç Takviyesi

Emniyet Müdürlüğü araç filosuna 2yeni araç daha katıldı.Araçların hizmete girmesiyle ilgili olarak düzenlenen törene katılan Ankara İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir,araçların alınmasına katkı sağlayan esnafa ve personele katkılarından dolayı teşekkür etti.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü binasının önünde düzenlenen törene Ankara İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Ogun, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Önder Yücebaş, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı, Belediye Başkanı Lokman Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Hikmet Gürbüz, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu, Güvenlik hizmetlerini destekleme derneği Başkanı, Yönetim kurulu ile birlikte ilçe emniyet müdürlüğünde görevli polis memurları, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Araçların hizmete girmesi ile ilgili yapılan törende konuşan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, düzenlenen törenin ilçenin menfaatleri için çok önemli bir tören olduğuna dikkat çeker, şunları söyledi, ""Başta sayın kaymakamımız olmak üzere ilçede kurumlar arası ve vatandaşlar arasında bir uyum ve birlik beraberlik bulunmaktadır. Altını çizerek söylüyorum ilçenin güvenliği ve menfaati için emniyet personelimiz araçların alınması için esnafımız ile birlikte katkı sağlamışlardır. Bu çok önemli bir davranıştır. Ben ilçemin bu birlikteliğinden çok mutluyum. İl emniyet Müdürüme de ilçemize böylesi başarılı bir Emniyet Müdürü gönderdiği için teşekkür ederim"" dedi

Kaymakam Meftun Dallı da konuşmasında alınan yeni araçlarla birlikte ilçede yaşanan huzura işaret ederek, bunun örneğini festivalde herhangi bir olayın yaşanmaması gösterdiğini söyledi. Ankara İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir"in göreve geldiğinden sonra ilçeye bir araç kazandırdığını ifade eden Dallı, ilçelerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür etti. Dallı,""Kazancının bir kısmını gözünü kırpmadan emniyet teşkilatına veren bu esnafımızı canı gönülden kutluyorum.Festivalde olduğu gibi Emniyet teşkilatımız da bu araçlarla ilçenin huzur ve güvenliğinin sağlanması noktasında gereken bütün fedakarlığı gösterecektir” diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Ankara İl Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, hedeflediği ve özlediği tabloyu Çubuk"ta gördüğünü ifade ederek, şunları söyledi:"" Gerçekten Çubuk"ta çok özlediğim bir tabloyla karşı karşıyayım. Bizim en büyük hedefimizden birisi yapmaya çalıştığımız vatandaş odaklı bir hizmetlerin yürütülmesidir''dedi

Ankara da yürütülen MOBESE sisteminin önümüzdeki yıllarda Çubuk"ta da yürütüleceğini ifade den Özdemir, en büyük hedeflerinden birinin bu olduğunun altını çizdi. Özdemir,""Ne kadar malınız mülkünüz olursa olsun güvenle gezemediğiniz taktirde, huzurlu olmadığınız taktirde malın ve mülkün hiçbir anlamı ve önemi yoktur. Onun için önce güvenli ve huzurlu olmak çok önemlidir. Bu güzel tabloda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum"" şeklinde konuştu

Çubuk Emniyet Müdürü Ahmet Ergün Doğdu yeni araçların da katılmasıyla araç filolarının daha da güçlendiğini belirterek, bu iki aracın birisini 32 ilçe esnafının katkısı ile bir diğerini de anlaşmalı bankalardan alınan promosyon ücretlerinin üçte bir bölümünün kuruma aktarılan para ile aldığını söyledi. Kriz ortamına rağmen bize karşı gösterilen fedakarlığın farkındayız diyen Doğdu, ""Biz de bu fedakarlığın karşısında Çubuk"ta huzur ve barışın devamlılığı adına daha çok çalışacağız"" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. İl Emniyet Müdürü Özdemir ve Kaymakam Dallı hizmete giren yeni araçların alınmasına katkı sağlayan esnafa birer teşekkür plaketi verirken Belediye Başkanı Özden de birer gül hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum