Çubuk dolmuşlarına yasak

Çubuk dolmuşlarına yasak

Minibüsler Çubuk İlçesi İçinde UKOME tarafından belirlenen hatlarda çalışacak. Ankara'da çalışmaları, yolcu indirmeleri, bindirmeleri ve garaja girmeleri yasaklandı

Minibüsler Çubuk İlçesi İçinde UKOME tarafından belirlenen hatlarda çalışacak. Ankara'da çalışmaları, yolcu indirmeleri, bindirmeleri ve garaja girmeleri yasaklandı.

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi zabıta ekipleri, Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararına rağmen, Çubuk'tan Ankara'ya yolcu taşımacılığı yapmaya devam eden minibüsleri parka çekerek işlem yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada. Zabıta Daire Başkanı Mehmet Ercan, Etlik Garajlardaki duraklardan yolcu alarak Çubuk'a götüren ve oradan da aldığı yolcuları Başkent'e getiren minibüslerin, UKOME kararıyla yasaklandığını hatırlattı.

UKOME'nin aldığı bu kararı minibüs sahiplerine de bildirmelerine rağmen yolcu taşımaya devam ettiklerini ifade eden Ercan, "Ocak ayında toplanan UKOME'de alınan, bütün ilçe ve belde belediye başkanlarının imzası bulunan karar gereği uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Karara göre, minibüsler artık Çubuk ilçesi içerisinde UKOME tarafından belirlenen hatlarda çalışacak. Ankara'da çalışmaları, yolcu indirmeleri, bindirmeleri ve garaja girmeleri yasaklandı" dedi. Zabıtaya denetimler sırasında zaman zaman trafik polisleride yardımcı oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.