Çubuk Belediyesine iki yeni hizmet aracı

Çubuk Belediyesine iki yeni hizmet aracı

Çubuk Belediyesine, temizlik işlerinde kullanılmak üzere 2 hizmet aracı alındı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, her geçen gün hizmet kalitesini artırdıklarını ve temizlik faaliyetlerinin daha hızlı, sağlıklı yapılabilmesi amacıyla yol süpürme aracı ve sıkıştırmalı çöp kamyonu alarak araç filolarını güçlendirdiklerini belirtti.

Teknolojik donanıma sahip vakumlu yol süpürme aracını belediye imkanlarıyla aldıklarını, çöp kamyonunu ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığından temin ettiklerini anlatan Acehan, şöyle konuştu:

''Araç filomuza yaklaşık 270 bin TL değerinde yeni ve son teknoloji ürünü vakumlu yol süpürme aracı daha ekledik. Daha temiz bir Çubuk, daha temiz bir çevre için böyle araçlara ihtiyacımız vardı ve satın alarak ilçemizin hizmetine sunduk. Bu aracı, ilçemizde büyük araçların giremediği yol, park ve kaldırım kenarlarındaki döküntü ve çöplerin temizliğinde kullanacağız. Teknolojik donanıma sahip, çok yönlü özellikleri olan aracın fırçaları, etkili su püskürtme sistemi ve vakumu mevcut. Bu aracın yanında Çevre ve Şehircilik Bakanlığına yapmış olduğumuz başvuru sonucu belediyemize hibe olarak bir adet sıkıştırmalı çöp kamyonu daha verildi. Bakanlığımıza ve emeği geçen arkadaşlarımıza Çubuk halkı adına teşekkür ediyorum. Halkımıza ve ilçemize hayırlı olsun.''

Kaynak: http://www.radikal.com.tr/ankara-haber/cubuk-belediyesine-iki-yeni-hizmet-araci-1471989/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum