Çubuk Belediyesinden Pazar Yerine Terazi

Çubuk Belediyesinden Pazar Yerine Terazi

Çubuk Belediyesi pazar yerine kontrol terazisi yerleştirdi.

Perşembe pazarında bulunan Zabıta Kontrol Noktası önüne yerleştirilen kontrol terazisi, bundan sonra zabıta personelinin yardımlarıyla vatandaşlara hizmet edecek. Vatandaşlar aldıkları ürünlerle ilgili kilogram konusunda tereddüde düştükleri an, kontrol terazisinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Uygulama vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

 İLÇEDEKİ DENETİMLERE ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Yaz dönemiyle alış verişin daha da arttığı ilçe pazarlarında görevli zabıtaların, güvenli bir şekilde alış veriş yapabilmesi için pazar denetimlerini sıklaştırdığını belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden,"" Vatandaşlarımız pazarda esnaftan aldıkları sebze veya meyvelerinin eksikliğinden şüphelendikleri taktirde ellerindeki poşetlerini rahatlıkta zabıta tartı noktalarında kontrol ettirebilmektedirler. Ayrıca gün içerisinde ekiplerimiz rast gele vatandaş çevirerek pazar esnafının doğru tartıp tartmadıkları konusunda kontrol ederken, yanlış tarttığı tespit edilen terazilere ve kilolara el konuluyor. Halkımızın daha güvenli ve daha sağlıklı bir biçimde alış veriş yapması için personelimizle denetimlerimize ara vermeden devam ediyoruz"" dedi

Başkan Özden, yapılan sıkı denetimler ve kontroller sayesinde herkesin gönül rahatlığıyla alış verişini yapabileceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum