ÇUBUK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL KUTLAMA

ÇUBUK BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL KUTLAMA

Çubuk Belediyesi ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' dolayısıyla tarihi Bekir Ağalar Konağı’nda Neşet Ertaş’ın ve Ankara yöresinin türkülerinin seslendirildiği Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

ANKARA (AA) – Çubuk Belediyesi ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' dolayısıyla tarihi Bekir Ağalar Konağı’nda Neşet Ertaş’ın ve Ankara yöresinin türkülerinin seslendirildiği Türk Halk Müziği konseri düzenledi.

Çubuk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından ''24 Kasım Öğretmenler Günü'' dolayısıyla öğretmenler için Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi. Tarihi Bekir Ağalar Konağı Kültür Salonu’nda düzenlenen programda öğretmenler gönüllerince eğlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, belediye tarafından öğretmenlere özel bir konser verilerek bu yıl farklı bir öğretmenler günü kutlandığını belirtti.

Öğretmenlere yönelik etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür ettiğini kaydeden Toprak, ''Başkanımız hem öğretmenlerin kıymetini biliyor hem de eğitim öğretime her zaman destek veriyor. Ben tüm eğitim camiası adına sayın başkanımıza çok teşekkür ediyorum ve bu tür etkinliklerin bundan sonrada devam etmesini diliyorum’’ dedi.

Başkan Özden ise bazı çevreler tarafından bu tür etkinliklerin yadırgandığını belirterek ''Beraber oynamadığımız zaman, beraber gülmediğimiz zaman, beraber hüzünlenmediğimiz zaman teknolojiye yenilenerek yalnızlığa itiliriz. Birlik olduğumuz, birlikte hareket ettiğimiz zaman bugün burada olduğu gibi güzellikler ortaya çıkartılır'' diye konuştu. 

Göreve geldikleri ilk günden bu yana Çubuk’ta eğitime her türlü desteği verdiklerini dile getiren Özden, ''Hakikaten siz bizim için çok özelsiniz. Biz öğretmenlerimizi unutmuyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız'' dedi.

Programın sonunda Özden koro adına Şef İlkim Eylül İlk’e teşekkür plaketi verdi.

Etkinliğe Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Mensur Toprak, Şube Müdürü Abdulbaki Durmaz, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve emekli öğretmenler katıldı.

Çubuk Ankara Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden Lokman Özden Öğretmenler Günü Kutlaması Konser 24 Kasım Öğretmenleri Günü
aa_picture_20131123_1029504_web.jpg
 
Muhabir: Hüseyin YİĞİNER
Yayınlayan: Zekeriya Kaya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.