Çubuk Belediyesinden Hayalleri Gerçekleştirmeye Destek

Çubuk Belediyesinden Hayalleri Gerçekleştirmeye Destek

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü tarafından açılan BEYSO hazırlık kurslarından yüzde 60 başarı.

Çubuk belediyesi tarafından kurulan Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü tarafından açılan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO) hazırlık kursuna katılan öğrencilerden yüzde 60’ının hayallerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü tarafından açılan kursa 20 öğrenci katılırken, öğrencilerden 12’isi hayallerindeki Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BEYSO) bölümünü kazanarak üniversiteli oldu.

Açılan kursla hayallerine kavuşan öğrencileri makamında kabul eden Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Engelsiz Spor Kulübünün ilçedeki gençlerin hayallerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Açılan ilk kurs olmasına rağmen yüzde 60’lık bir başarı olduğunu vurgulayan Başkan Demirbaş, şunları söyledi:

‘’Engelsiz spor kulübümüz her branşta olduğu gibi BEYSO hazırlık kurslarında da çok önemli bir başarıya imza atmıştır. Amacımız ilçemizin tüm gençlerini sporla buluşturma ve hayallerine ulaştırmaktır. İnşallah bu konudaki çalışmalarımız artarak devam edecek. İnşallah önümüzdeki yılda sizin gibi beden eğitim öğretmenliği bölümünü kazanmak isteyen çok sayıda öğrencilerimize bu şekilde yardımcı olmaya devam edeceğiz. Bu kurslara katılan ancak beden eğitimi öğretmenliğine yerleşemeyen öğrencilerimizde üzülmesin bu tecrübe ve eğitimlerle daha farklı sınavlarda başarılı olurlar inşallah. Ben sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmeye katkı vermekten son derece memnun oldum. İnşallah sizlerde bu vatan ve millet için çok daha büyük başarılara imza atarsınız. Hepinize başarılar diliyor.’’

Kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür eden Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit’de, ‘’Sizlerin verdiği destek ve hedefler doğrultusunda bizlerde gençlerimize faydalı olmaya çalışıyoruz. İlk yıl olmasına rağmen yüzde 60’lilk bir başarının gelmesi bizi de çok mutlu etti. Bu mutluluğumuzu bu gün sizlerle paylaşmak istedik’’ diye konuştu.  

Özel yetenek sınavlarında bu tür destek kursların kendilerine büyük katkı verdiğini dile getiren kursiyerlerden Mesut Minnet ise, ‘’Allah razı olsun başkanım. Kurs açılmış olmasa biz bu gün üniversiteli olamayacaktık. Bizim başarımıza çok büyük katkısı oldu’’ ifadesini kullandı.  

Elde ettiği başarıyla hem kendisinin hem de ailesinin mutlu olduğunu anlatan kursiyerlerden Merve Topoğlu, ’’Allah herkesin hayallerini gerçekleştirsin. Bizim hayallerimiz gerçek oldu. Allah yar ve yardımcınız olsun başkanım’’ şeklinde konuştu.

Başkan Demirbaş, konuşmaları ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.