Çubuk Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Çubuk Belediyesinden emlak vergisi uyarısı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 2015 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinde son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, vatandaşları uyardı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, 2015 yılı emlak ve çevre temizlik vergisinde son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, vatandaşları ödemelerini son güne bırakmamaları konusunda uyardı.

Başkan Acehan, yaptığı açıklamada, vergilerin, belediye hizmet binasında bulunan veznelerden, posta hesabından ya da internet üzerinden ödenebileceğini söyledi.

Mükelleflerin "www.cubuk.bel.tr" adresinden e-belediye sisteminin borç sorgulama bölümünde kimlik numaralarını girerek kredi kartıyla da borçlarını yatırabileceklerini ifade eden Başkan Acehan, şunları söyledi:

’’Ayrıca online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ile çevre ve temizlik vergisi ödemeleri 226467 numaralı posta çeki numarasından ve Ziraat Bankası Çubuk Şubesi 42529239/5001 numaralı hesaptan gerçekleştirilebilir. Yoğunluğu önlemek adına Kasım ayının son haftası cumartesi ve pazar günleri de veznelerimiz açık olacak.’’

Başkan Acehan, belediyenin 0312 837 10 73 /143-145-148 numaralı telefonlarını arayan herkesin vergi numaralarını ve borçlarını sorgularken, beyannameye ilişkin de bilgi alabileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.