Çubuk Belediyesi'nden emlak ve temizlik vergisi için uyarı

Çubuk Belediyesi'nden emlak ve temizlik vergisi için uyarı

Çubuk Belediyesi'nden emlak ve temizlik vergisi için uyarı

Çubuk Belediyesi, 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisinin 1. taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs mesai bitiminde sona ereceğini bildirirken, hafta içinde ödeyemeyen vatandaşların cezalı duruma düşmeleri ve sıkıntı yaşamamaları için vezneler hafta sonu da hizmet verecek.

Belediye’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Çubuk Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünce tahsil edilmekte olan 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit yatırma tarihinin 31 Mayıs mesai bitimine kadar olduğu, bina, arsa ve arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi'nin zamanında yatırmaları gerektiği kaydedildi.

Tarihinde yatırılmayan vergiler için günlük gecikme cezası uygulamasının kanun gereği olduğu kaydedilen açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemesi için vergilerini zamanında ödemeleri gerektiği belirtildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2015 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi'nin birinci taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Pazar günü mesai bitiminde sona ereceğini bildirdi. Açıklamada ayrıca, belediye olarak vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığı, ödemelerin nakit, posta çeki veya kredi kartı ile yapılabileceği ifade edilen açıklamada veznelerin hafta sonlarına denk gelen 30-31 Mayıs tarihlerinde de açık olacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.