Çubuk Belediyesinden Bursa Müftülüğüne ziyaret

Çubuk Belediyesinden Bursa Müftülüğüne ziyaret

ubuk Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma ve beraberindeki heyet Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay'ı makamında ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma ve beraberindeki heyet geçtiğimiz günlerde bir dizi proje için gittikleri Bursa’da Bursa Müftüsü ve ünlü İlahi Sanatçısı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma Bursa Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’a Çubukla özdeşleşen Çubuk Turşusu ve Çubuk Agat Taşından yapılan bir yüzük hediye ederek, Çubuk’a has olarak 12 ülkeye ihraç edilen Agat Taşı hakkında bilgi verdi. Ünlü ilahi sanatçısı Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, Acıelma ve beraberindeki heyete kendi kitabını imzalayarak hediye etti.

Ayrıca Acıelma, ünlü ilahi sanatçısı Ay’ı Çubukta yapılacak olan Peygamber Efendimizle ilgili  konferansa davet etti. Ay, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Acıelma’nın davetini reddetmedi ve en kısa zamanda Çubuk’a geleceğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.