Çubuk Belediyesi’nde görev dağılımı yapıldı

Çubuk Belediyesi’nde görev dağılımı yapıldı

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, belediye yönetiminde birlikte çalışacağı başkan yardımcılarını seçerek atadı.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, yeni dönemde birlikte çalışmak üzere iki adet başkan yardımcısı atadı. Başkan Acehan, meslekleri ve iş tecrübeleri bakımından yerel yönetimlere yakınlıklarıyla dikkat çeken Zeki Metin ve Hasan Hüseyin Karakuş’u Çubuk Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

zeki-metin.jpg

Buna göre Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Metin’e Mali Hizmetler, Bilgi İşlem, İmar ve Şehircilik, Emlak İstimlak, Plan Proje ve Hukuk Müdürlükleri bağlandı.

hasan-huseyin-karakus.jpg

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş’a ise Sağlık İşleri, Destek Hizmetleri, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta, Ruhsat ve Denetleme, Park ve Bahçe, Kültür ve Sosyal İşleri, Sosyal Yardım İşleri ile İşletme ve İştirakleri Müdürlükleri bağlandı.

Görevine başlayan Belediye Başkan Yardımcılarından Zeki Metin, Ankara Üniversitesi DTCF bölümü mezunu ve belirli bir süre Çin ekonomisi üzerinde araştırmalar yaptı. Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı’nda, Denizli İhracatçıları Birliği’nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Metin, Fatih Üniversitesi’nin Ankara Kampüsünde ihracat işlemleri konusunda dersler de verdi. Görev süresi boyunca birçok başarılı projeyle adından söz ettiren Metin, kendisini bu göreve layık gören Belediye Başkanı Tuncay Acehan’a teşekkür ederek, ’’İlçe halkımıza hizmet için buradayız. Başkanımız Sayın Tuncay Acehan şahsıma bu görevi teklif ettiğinde memnuniyetle kabul ettim. Tek ve ortak gayemiz memleketimiz olan Çubuk’a hizmet etmek, Çubuk’u daha ileri noktalara taşımaktır. Allah utandırmasın ve hayırlara vesile olsun’’ diye konuştu.

İktisat Fakültesi mezunu olan Hasan Hüseyin Karakuş ise Ak Parti Çubuk İlçe Başkanlığında 6 yıldan bu tarafa başkan yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde ekonomist kadrosunda bulunan görevinden istifa ederek Ak Parti’den belediye meclis üyesi seçildi. Karakuş, tecrübelerini yeni dönemde Çubuk Belediyesi’nde kullanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.