Çubuk Belediyesi Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısını yaptı.

Çubuk Belediyesi Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısını yaptı.

Kızılcahamam’da bulunan Asya Termal Tesislerin Kongre Merkezinde yapılan ve iki gün süren yönetimi gözden geçirme toplantısına Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, Meclis Üyesi Osman Refahiyeli, Birim Müdürle

Kızılcahamam’da bulunan Asya Termal Tesislerin Kongre Merkezinde yapılan ve iki gün süren yönetimi gözden geçirme toplantısına Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcıları Hacı Çelebi, Mehmet Kuzal, Meclis Üyesi Osman Refahiyeli, Birim Müdürleri ve müdürlüklerin İSO ile MYS temsilcileri katıldı.

                Çubuk Belediyesi’nin 2010 yılı hedeflerinin ne kadarının gerçekleştiği ve yapılan çalışmaların verimliliği ile ISO 9001-2000 belgesine yönelik toplam kalite yönetimi konularının ele alındığı toplantıda, hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı yürütülebilmesi, halkın memnuniyetinin artırılmasına ilişkin yapılması gereken çalışmalar masaya yatırıldı. Birim müdürlerinin yaptıkları çalışmaları Başkan Özden’e slayt eşliğinde anlattığı toplantının sonunda, 2010’un ikinci yarı hedefleri, stratejik hedeflerin iyileştirmeye açık alanları ile kurumun müşteri beklentilerinin alınması ve geri beslemesiyle ilgili kararlar alındı. Sistem üzerinde ciddi çalışmalar yapılacağı ve birim performanslarının ölçüleceğinin altı çizildi.

Toplantıda takım çalışmasının önemine vurgu yapan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, hizmette de başarıda da sınır olmadığının altını çizdi. Dünyanın sürekli bir değişim halinde olduğunu kaydeden Başkan Özden, değişime ve gelişime ayak uydura bilmek için eğitimin çok önemli olduğunu söyledi. Göreve geldikleri günden bu güne eğitime verdikleri önemi anlatan Başkan Özden, ’’Dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişim ve değişime ayak uydurabilmek için önce öğrenen bir kent daha sonrada, öğreten bir kent olmamız gerekiyor.  Bu nedenle de kurumumuzda çeşitli eğitimlere başladık. Bunların başında da ISO kapsamında toplam kalite, müşteri odaklı hizmet ve halkla ilişkiler kursları gelmektedir. Ayrıca her hizmet biriminde çalışanlarımızın kendi hizmetleri alanında da çok çeşitli eğitimlerimiz devam etmektedir. Başlattığımız eğitimlerin bu gün neticesini yapılan sunumlarla almaya başladık. Bu yeterli mi? Bize göre bunlar yeterli değil, bu nedenle de çalışmalarımıza aynı hız ve kararlılıkla devam edeceğiz. Katılımcı, yenilikçi bir anlayışla işbirliği ve dayanışma çerçevesinde, rutinin uzağında ortaya bir şeyler koymalıyız. Daha güzel noktalara hep birlikte geleceğimize inancımız tam’’ dedi.

Başarıya ulaşmanın yolunun bir hedef belirlemek olduğunu söyleyen Başkan Özden, ’’Vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dikkate alarak, belediyemizin hizmetlerine yön verecek olan stratejik planımızı hazırladık. Bunda temel hedefimiz Çubuk’un yaşam kalitesini yükseltmek, tercih edilen modern bir ilçe haline getirmektir. ’Kuzeyin Parlayan Yıldızı’ olma yolunda sürekli kendimizi yenileyip, geliştiriyoruz’’ diye konuştu.

                Toplantının çok verimli geçtiğini ve personele yaptıkları sunumlardan dolayı teşekkür eden Başkan Özden, toplantının sonunda katılımcılar aile fotoğrafı çektirdi.

 

uyfkyy.jpg

 

jg.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum