Çubuk Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Gündemi

Çubuk Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Gündemi

Çubuk Belediye Meclisi 8. Dönem 1. “Birleşim TEMMUZ ayı olağan toplantısı 5393 sayılı Belediye Kanunun 20 ve 21. Maddeleri gereğince 01.07.2016 CUMA günü saat 18.00’de aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda toplantılarına

 Çubuk Belediye Meclisi 8. Dönem 1. “Birleşim TEMMUZ ayı olağan toplantısı 5393 sayılı Belediye Kanunun 20 ve 21. Maddeleri gereğince 01.07.2016 CUMA   günü saat 18.00’de aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Belediye Meclis salonunda toplantılarına başladı                                                                                                                                                      

 

GÜNDEM       : 

1.Geçen Toplantı Tutanak Özetlerinin görüşülmesi

2             Başkanlık Yazısı                Takas yapılması hk.

3             Başkanlık Yazısı                Mutlu Mahallesi bilirkişi tesbiti

4             Başkanlık Yazısı                Oymide mahallesi bilirkişi tesbiti

5             Başkanlık yazısı                Şirket sermaye artırımı

6             Bayındırlık ve İmar                   Komisyonu Raporu   1/1000 ölçekli uygulama imar planlarında “Ticaret Alanı” içerisinde kalan ilçemiz Atatürk mahallesi 5145 ada 9 ve 13 nolu parsellerde değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi hk.

7             Bayındırlık ve İmar

Komisyonu Raporu           İlçemiz Y.Selim Mah.Çubuk çayı ve çevresi mesire alanına ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uyg.imar planı hk.

8             Sağlık Çevre Kom.Rp.       İlçemizin bitki örtüsü ve bitki çeşitlerinin araştırılması hk.

9             Sosyal İşler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Rapr.   İlçemizde okulların kapanması münasebetiyle özellikle lise öğrencilerine yönelik ne gibi sosyal faaliyetlerinin yapılabileceğinin araştırılması hk.

10           Emlak İstimlâk Altyapı Yeni Yerleşimler Kom.Rpr.  İlçemize bağlı eskiçöte mahallemizin alt yapı sorunlarının araştırılması hk.

11           Tarım Hayvancılık –ARGE  Komisyonu Raporu      İlçemiz Hacılar mahallemizin Tarım ve Hayvancılık ile ilgili sorunlarının araştırılması hk.

12           Gençlik, Eğitim ve Spor Komisyonu Raporu               Yaz ayları boyunca gençlerimize yönelik sportif faaliyetler düzenlenmesi hk.

13           Kültür ve Turizm Komisyon Raporu             Konya uluslararası Nasreddin Hoca Şenliklerine ilçemizden katılım sağlanması hk.

14           Esnaf sanatkarlar ve Tüketiciyi Koruma Kom.Rap.  Ramazan ayı ve bayramı süresince gıda ürünlerinin kalite ve fiyat denetimlerinin artırılması hk.

15        İnsan Hakları ve Halkla İlişkiler Kom.Rp.      Haziran ayı belediye faaliyetleri hakkında bilgilendirme çalışmaları yapılması

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.