Çubuk Belediyesi Personeline Yönelik Anket Yapacak

Çubuk Belediyesi Personeline Yönelik Anket Yapacak

Çubuk Belediyesi Toplam Kalite Yönetimi çalışmaları çerçevesinde personeline yönelik ’’Kurumsal İletişim Anketi’’düzenliyor.

Belediye personeline yönelik düzenlenip, Müşteri Yönetim Sistemi"nce gerçekleştirilen anketin sonuçları değerlendirilerek yönetim birimine sunulacak. Anketten çıkan sonuçlara göre yönetim tarafından iyileştirmelerin yapılacağını ifade eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede kaliteli hizmetin mutlu personel ile olacağını vurguladı.

Çubuk Belediyesinin yeni yönetimle kurumsallaşmaya başladığının altını çizen Başkan Özden, personelin verimli ve huzurlu bir şekilde görev yapabilmesi için gereken şartların oluşturulması amacıyla imkanlar dahilinde birimlerde sürekli eğitim ve iyileştirme çalışmaları yürütüldüğünü kaydetti.

Başkan Özden, yapılan anketin toplam kalite yönetimi çalışmaları çerçevesinde mutlu ve eğitimli personel daha iyi hizmet üretir ilkesinden hareketle düzenlendiğini belirterek,""daha iyi çalışma şartlarına sahip personelin Çubuklu vatandaşlara da daha kaliteli hizmeti sunması kaçınılmazdır"" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum