Çubuk Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı

Çubuk Belediyesi Faaliyet Raporu Onaylandı

Belediye Meclisi, 2010 yılı belediye faaliyet raporunu oy birliği ile kabul ederek onayladı.

Meclis Başkanvekili Hacı Çelebi başkanlığında yapılan 3. dönem 16. birleşimi, bir önceki toplantı tutanağının onaylanmasıyla başladı. Önceden bastırılarak kitapçık haline getirilen faaliyet raporları, meclis toplantısı öncesi belediye meclisi üyelerine dağıtıldı.

Gündemin diğer maddelerinin de okunmasının ardından, belediyenin 2010 yılı faaliyetleri hakkında meclise bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçede birinci önceliği alt yapı çalışmalarına verdiklerini söyledi.

İlçenin içme suyu, kanal ve yağmur suyu dahil tüm alt yapısının yenilendiğini belirten Özden, 50 yıllık sorunun yapılan çalışmalarla ortadan kaldırıldığını belirtti.

İlçenin adeta dev bir şantiyeye dönüştürüldüğünü vurgulayan Başkan Özden,

"İlçemize kurulacak Ankara'nın 5'inci devlet üniversitesi olan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ile yenilenen alt yapısı ve yolları, imar çalışmaları ve konutları ile ben şuna inanıyorum ki Çubuk, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara'nın en gelişmiş, prestijli ve kuzeyin parlayan yıldızı olacaktır" dedi.

Faaliyet raporu ile ilgili olumlu ve olumsuz yönde görüş belirtmek üzere belediye meclisi üyelerine de söz verilirken Başkan Özden, meclis toplantısı sonunda, meclis üyelerine ilçede yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Çubuk Belediye Meclisi hafta başından bu yana yaptığı toplantılarda başkan vekillerini, ihtisas komisyonları, encümen ve katip üyeliklerine Seçim yaptı. Meclis Katipliğine Harun Olmuş ve Galip Karabudak, Meclis Başkan Vekilliğine Yavuz Tansel Demirok, Encümen Üyeliğine ise Meral Kayan ve Osman Refahiyeli seçildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.