Çubuk Belediyesi Beypazarı festivalinde stand açtı

Çubuk Belediyesi Beypazarı festivalinde stand açtı

Bu yıl 10.su gerçekleştirilen “Beypazarı Uluslararası Tarihi Evler, El Sanatları Festivali” ne katılan Çubuk Belediyesi, Çubuk Turşusu ve et ürünlerini tanıttı.

Beypazarı Festivaline katılan Çubuk Belediyesi, hazırladığı stant ve yaptığı tanıtım ile medyanın ilgi odağı oldu. Festival de bir yandan ziyaretçi akınına uğrayan stat bir yandan da görevliler tarafından turşu çeşitleri, tavuk eti pastırma, sucuk, et pastırma ve yöresel ürünlerinin tattırımı yapıldı. Festivale birçok firma, ülke ve il katılırken, Çubuk Belediyesi standı birçok ilin açtığı standı geride bırakarak farklılığını ortaya koydu.



Standı Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürlerinin yanı sıra, çok sayıda davetli gezdi. Yaptıkları tanıtımları ile ilçe turizmine büyük katkılar sağladıklarını belirten Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, ilçeyi ve ilçe ürünlerini her ortamda tanıttıklarını vurguladı. Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp ile de görüşerek fikir alış verişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Özden, ziyaretin heyet açısından olumlu geçtiğini söyledi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.