Çubuk Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Çubuk Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

Çubuk Belediyesi, Filosuna Yeni Kattığı Araçlarla Hizmet Filosunu Güçlendirdi.

Çubuk Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçede çalışmalarına hız veren belediye, makine parkına yeni aldığı araçlarla güçlendirdi.

Belediye, Devlet Hava Meydanları'ndan 5 adet, 3 adet de diğer kurumlardan olmak üzere toplam 8 adet değişik amaçlarda kullanılacak hizmet aracı, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 1 adet vakumlu yol süpürme ve 1 adet kar küreme için kullanılacak iş makinesi ile 1 adet Çevre ve Orman Bakanlığı'ndan çöp kamyonu aldı.

Belediyenin, "yeni dönemde büyüyen ve gelişen" Çubuk'un ihtiyaçlarını karşılamak için araç filosuna yaptığı takviyelerle hizmet kalitesini artırmayı hedeflediği bildirildi.

Kendilerine araçları armağan eden başta Ankara Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm kurumlara teşekkür eden Belediye Başkanı Lokman Özden, belediyenin ihtiyacı olan hizmet araçlarının devreye girmesiyle birlikte işçilik ve zamandan tasarruf sağlanacağını kaydetti.

Yeni hizmete giren araçlarla birlikte belediyenin 17 iş makinesi, 30 kamyon, 18 kamyonet, 6 minibüs, 7 motosiklet, 10 otobüs, 11 otomobil, 1 çekici ve 6 traktörü ile toplam 107 araca filosuna sahip olduğunu vurgulayan Başkan Özden, ilçenin hizmet verdiği alan ve nüfus olarak her geçen gün büyüdüğüne dikkati çekerek, "Araç filomuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. İlçemize hizmetleri en güzel bir şekilde yapmak için belediyemize gerekli olan araç ve gereçleri temin etmeye veya satın almaya devam edeceğiz"dedi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.