Çubuk Belediyesi 2016 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Çubuk Belediyesi 2016 Yılının İlk Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

Çubuk Belediyesi Meclisinin 2016 yılının ilk toplantısı, Belediye Başkanı Tuncay Acehan başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis Salonundaki toplantıda konuşan Başkan Acehan, meclis üyelerinin ve vatandaşların yeni yılını kutladı, yeni yılın insanlığa ve Türkiye'ye huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Çubuk Kent Konseyi tarafından belediye meclisine görüşülmek üzere gönderilen önergelerin okunup oybirliği ile kabul edildiği toplantıda, imar ile ilgili bazı gündem maddeleri imar komisyonunca sinevizyon eşliğinde meclis üyelerine anlatıldı. Maddeler, oy çokluğu ile kabul edildi.

Toplantıda zabıta memurlarının fazla mesai ücreti de görüşüldü. Zabıtaların fazla mesailerinin aylık 572 lira olarak ödenmesi, 2 sözleşmeli personel ücretlerinin ise Maliye Bakanlığın belirlediği şartlarda belirlenmesi kararlaştırıldı. Mülkiyeti Çubuk Belediyesine ait olan Özlüce Mahallesi 266 parselde bulunan bin 340 metrekarelik arsanın bölgedeki termal suyun kullanılması amacıyla bir işletme yapılması şartıyla ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bedelsiz devredilmesi de kararlaştırıldı.

Toplantıda Çubuk Belediye Meclisi Denetim Komisyonu üyeliklerine Nuri Fidan, Emrah Erdoğan, Ebru Ateş ve İsmail Çelik seçildi.

Çubuk Belediye Meclisi, toplantıda 21 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.