Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Demirbaş’dan Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ailenin temel taşının kadınlar olduğuna dikkat çeken Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, mutlu bir aile, mutlu bir şehir ve mutlu bir ülke için kadının mutluluğunun önemine işaret etti. 

Ak Parti iktidarı döneminde Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla kadınlara yönelik önemli çalışmalar yapıldığını hatırlatan Başkan Demirbaş, kadınların her alanda sosyal hayatın için aktif olarak yer almaya başladığını kaydetti. 

 

Kendilerinin de Çubuk Belediyesi olarak her zaman kadınların yanında olduklarını  ve onlar için çeşitli çalışmalar yaptıklarını dile getiren Başkan Demirbaş, mesajında şunlara yer verdi:

 

‘’Kadınları tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelelerimizde daima en ön safta yer aldılar. Kimi zaman devletin kuruluşunda, kimi zaman vatanın kurtuluşunda görev üstlendiler. Kadınlarımız dün olduğu gibi bugün de Türkiye’nin demokrasi, kalkınma ve özgürlük mücadelesine damgalarını vuruyorlar ve vurmaya devam edecekler. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında son 18 yılda gerçekleştirilen reformlarla, kadınlarımızın çalışma hayatı, eğitim, ekonomi, siyaset ve sosyal alanlardaki konumları güçlendirildi. Bunu 18 yıl önceyle kıyasladığımızda daha iyi anlıyoruz. Bizde Çubuk Belediyesi olarak kadınlarımızın her zaman yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kadına yönelik şiddetin tamamen ortadan kaldırılması noktasında çalışmalar başta olmak üzere bir çok alanda çalışmalar yapmaktayız. En başta annelik gibi kutsal bir görevi yerine getiren kadınlarımıza her ne olursa olsun daima saygı duymalıyız. Yüce dinimiz ve medeniyetimizde her zaman kadına özel önem vermiş ve kadınlarımızın hak ve hukuklarının çiğnenmemesi hususunun altını önemle çizmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Şiddetin kurbanı olarak hayatlarını kaybeden kadınlarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum. Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakını kadınlarımıza sabırlar temenni ediyorum. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.’’

 

#Çubuk #Ankara #Başkent #Mevlit #Düğün #Homaça #Akkuzulu #Gelenek #Görenek #İmece #Şehit #Cenaze #Görgü #ÇubukTv #ÇubukHaber #Başkan #Karagöl #DevaPark #Hastane ##YavuzlarAVM #Sebat #Belediye #Hizmet #Akyurt #Pursaklar #Saray #Esenboğa #Havaalanı #Liman #İyilik #Güzellik #Ev #Araba

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.