Çubuk Bayanlar Lokali açılıyor

Çubuk Bayanlar Lokali açılıyor

Çubuk Belediyesi, bayanların boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla ilçede açılması planlanan bayan lokalinin çalışmaları başladı.

Çubuk’ta ilk açılacak olan bayan lokali hakkında bilgi veren Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca; "Ev hanımı, çalışan, öğrenci ve ev kızı olarak yaşayan hanımlarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde ve masrafsız değerlendirebilmeleri en büyük amacımız. Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler ile hanımlar arasında sosyal iletişim ve komşuluk kültürünün geliştirilmesi, ortak paylaşım alanlarının artırılmasını bu lokal ile sağlamayı planlıyoruz." dedi. Başkan Tuğluca, bayanların en çok isteğinin ücretsiz ve rahat spor yapabilecek bir tesis olduğunu belirterek, "Çubuk Belediyesi Bayanlar Lokali'nde aerobik, step, masa tenisi ve bilardo branşlarında en son teknoloji spor aletleriyle bayanlarımıza spor yapma imkânı tanıyacağız." şeklinde konuştu.

Başkan Tuğluca, Aerobik, step, masa tenisi, bilardo, çocuk oyun salonu, kabul günü salonu, kütüphane ve internet bağlantılı bilgisayar salonu, sinema ile birçok hizmetin bir arada sunulacağı Çubuk Belediyesi Bayan Lokali'nin en kısa zamanda açılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.