Çubuk Barajı'nda Cephane Çıktı

Çubuk Barajı'nda Cephane Çıktı

Çubuk barajının suyu çekildi. Altından dolu bir çuval çıktı. Çuvalın içinden çıkanlar herkesi şok etti. Bakın o çuvalda neler vardı?

Geçen hafta, Çubuk barajı gölündeki suyun çekilmesinin ardından otoban köprüsü altında temizlik çalışması yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından askeri mühimmat bulundu.Malzemeler arasında bomba atar mermisi ve bin 500 adet civarında merminin olduğu öğrenildi.

Malzemeler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Jandarma Genel Komutanlığı'na teslim edildi.

DOLU VAZİYETTE BİR ÇUVAL MERMİ

Alınan bilgiye göre, Çubuk 1 Barajı Gölü Havzası Otoban Köprü altında Büyükşehir Belediyesi'ne ait ekiplerin iş makinesi ile çalışma yaptığı sırada dolu vaziyette bir çuval bulundu. Çuvalın ağzını açan işçiler içinde mermiler olduğunu gördü.

Olayın ardından polise haber verildi. Bölgeye gelen Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri malzemeleri incelemeye aldı.

ÇOK SAYIDA ASKERİ MÜHİMMAT

Yapılan incelemede çuvalda çok sayıda askeri mühimmat olduğu tespit edildi. Malzemeler arasında 6 adet launcher bomba atar mermisi, 2 adet aydırlatma fişeği, naylon poşetlere sarılı bin 549 adet değişik çaplarda aralarında M-16 da dahil olmak üzere mermi çıktı.

Malzemeler cumhuriyet savcısının talimatıyla incelendikten sonra Jandarma Genel Komutanlığı'na teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum