Çubuk Asbest Borulardan Kurtulacak

Çubuk Asbest Borulardan Kurtulacak

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i makamında ziyaret eden ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, Çubuk’un asbestli içme suyu şebekesinden kurtulacağı müjdesini verdi.

Çubuk Belediyesinde AA Muhabirinin sorularını cevaplayan ASKİ Genel Müdürü Kılıç, ilçenin en önemli sorunlarından biri olan içme suyu şebekesinin değişeceğini belirtti. Kılıç,"" Belediye Başkanımız Melih Gökçek"in talimatları ile Çubuk"ta yeni içme suyu projesi hazırlanmaya başlanıldı. Proje çiziminin bitiminden sonra su şebekesinin yenilenmesine başlanılacak""dedi.

Kanalizasyon konusunda da ilave projelerin hazırlanmasına devam edildiğini söyleyen Kılıç, "" Kanal projesinin bitiminden sonra acil yapılması gereken yerler bu sene bitirilecekken, kalan kısımlarda önümüzdeki yıl tamamlanacak"" İlçede susuz mahalle kalmayacağının altını çizen Kılıç, kanalı olmayan yeni mahallelerde de mahalle içi imarların bitiminden sonra kanal çalışmasının yapılacağını vurguladı.

Çubuk Çayı dere ıslah çalışmasına da değinen Kılıç, ""İlçe merkezinden geçen çayın tamamının ıslah ve düzenlenmesinin herhangi bir sorun olmadığı taktirde bir ay sonra tamamlanması planlanmaktadır"" dedi

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden"de başta Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"e ve Kamil Kılıç"a ilçelerine yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.