Çubuk Aksiyon Haber Ara Yüzü Yenilendi

Çubuk Aksiyon Haber Ara Yüzü Yenilendi

İnternette haber siteleri arasında hızla yükselen Çubuk Aksiyon Haber, okuyucuları için yeni ara yüzü ile yayın hayatına aralıksız devam ediyor.

Çubuk Aksiyon Haber Ajansı, 5 yılı aşkın tecrübesi ve deneyimli kadrosuyla ilçeye özgü, haber, fotoğraf ve video üreterek okuyucularına sunmaktadır.

Ve internetin vazgeçilmezi sosyal medya…

Çubuk Aksiyon Haber, Facebook ve Twitter’da büyük bir takipçi kitlesine ulaştı.

Çubuk’un gündemini takip eden ve yine ilçenin güncel haberlerini sizlere aktarmaya devam edecek olan haber sitesi, www.cubukaksiyon.com web adresinden kolayca ulaşılabilecek.

HEDEFİMİZ BİR GÜN HERKESİ BURADA GÖRMEK

Çubuk Aksiyon İnternet Haber Sitesi imtiyaz sahibi Müfit Onbaşı yaptığı açıklamada; “Öncelikle okuyucularımızın bize göstermiş olduğunuz ilgi, yardım ve yorumlarından dolayı çok teşekkür ederiz. Haber sitemiz artık ulusal haber sitelerini aratmayan bir görünüme kavuştu. Haber sitemizdeki yenilenen tasarım, yeni görünümü, kullanıcıya, habere hızlı ve kolay erişim imkânı sağlıyor. Yeni tasarımımız ile haber okumayı kolaylaştıran zarif görünüm ve ergonomik yapı sayesinde ziyaretçilerimiz artık web sitemizde daha fazla zaman harcayacak. Günümüz teknolojisine, değişime ayak uydurmak için siz değerli takipçilerimizin fikir ve görüşlerini değerlendirerek, sitemizi daima hem güncel tutuyor, hem de sürekli yeniliyoruz. Yine okuyucularımızın ve abonelerimizin görüş ve fikirlerini değerlendirerek böyle bir ara yüz değişimine karar verdik. Bizi ziyaret eden bütün takipçilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Haber sitemizde sizlere kuruluş tarihimiz 2008 yılından bu yana sizlere haberlerde tarafsız yayıncılığımız ile görselliğimizi paylaştık. Bundan sonra da hedefimizi şaşmadan, sizlere kaliteli, güvenilir ve doğru kaynaklardan haberlerimizi, yine siz değerli okuyucularımızın yorumuna sunacağız. Okuyucularımızın haberlere yazdıkları yorumlardan güç alarak onlara en güzel haberler sunmaya devam ediyoruz. Bizi izleyen, takip eden herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Son olarak sizleri değerli okuyucularımızı aramızda görmekten mutluluk duyar, iyi çalışmalar dileriz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.