Çubuk Akademi'den "Başkentimi İnceliyorum" Etkinliği

Çubuk Akademi'den "Başkentimi İnceliyorum" Etkinliği

Çubuk Belediyesi ile ilçedeki bazı kurumların ortaklaşa organize ettiği "Çubuk Akademi" öğrencileri tarafından "Başkentimi İnceliyorum" sloganıyla düzenlenen gezi kapsamında 150 öğrenci Ankara'yı ziyaret etti.

 
Çubuk Belediyesi ile ilçedeki bazı kurumların ortaklaşa organize ettiği "Çubuk Akademi" öğrencileri tarafından "Başkentimi İnceliyorum" sloganıyla düzenlenen gezi kapsamında 150 öğrenci Ankara'yı ziyaret etti.

Çubuk Belediyesi koordinatörlüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa oluşturduğu ve okullarında başarılı lise öğrencileri arasından seçilerek kurulan "Çubuk Akademi" eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye tarafından Çubuk Akademi öğrencilerine yönelik eğitim ve kültür gezisi kapsamında hazırlanan "Başkentimi İnceliyorum" gezisine yaklaşık 150 öğrenci katıldı.

Çubuk Akademi Koordinatörü Cüneyt Küpeli, inceleme gezisini gençlerin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek amacıyla düzenlediklerini söyledi. Üç otobüsle gidilen geziye öğrencilerin yanında danışman öğretmenlerin de katıldığını anlatan Küpeli, öğrencilerin TBMM, TRT, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Ulucanlar Cezaevi, Hacı Bayram Veli Türbesi gibi yerleri görme imkanı bulduğunu anlattı.

İnceleme gezisinin çok verimli geçtiğine inandığını dile getiren Küpeli, bu tür gezilerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.