Çubuk Ak Parti Kadın Kolları Tam Puan Aldı

Çubuk Ak Parti Kadın Kolları Tam Puan Aldı

15.12.2008 tarihinde AK Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu toplantı da Çubuk kadın kolları yapmış olduğu faaliyetler nedeni ile teşekküre layık görüldü.


AK Parti Ankara İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu toplantı da Çubuk kadın kolları yapmış olduğu faaliyetler nedeni ile teşekküre layık görüldü.


Ankara İl başkanlığının toplantı salonunda, 24 ilçe kadın kollarının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantı İl kadın kolları Başkanı Sayın Tülay SELAMOĞLU"nun açılış konuşması ile başladı. Başkan SELAMOĞLU yerel seçimlerin yaklaşması ile çalışmalarının son derece hızla devam ettiğini vurguladı. İlçelerin müşahit listelerinin hazırlanması konusunda eksikliklerin giderilmesi için bazı ilçeleri uyardı.



Bu mevzuda çubuk teşkilatının görevini en iyi şekilde yerine getirdiği için başkan SELAMOĞLU, Çubuk kadın kollarına teşekkürlerini sundu. Çubuk lu hanımların gözlerinde sevinç mutlulukları kaçmadı. Konuştuğumuz bayanlarda “ÇUBUK en iyisine layık. Yerel seçimleri alnımızın akıyla çıkacağız. Biz kadın kolları olarak gerekirse erkeklerden 2 kat daha fazla çalışmayı söz veriyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.