Çubuk Aile Yaşam Merkezinden Başkan Özden’e Teşekkür Ziyareti

Çubuk Aile Yaşam Merkezinden Başkan Özden’e Teşekkür Ziyareti

Çubuk Aile Yaşam Merkezi üyeleri, kendilerine verilen desteklerden dolayı Belediye Başkanı Lokman Özden’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

Merkez üyeleri aralarında seçtikleri temsilciler ve Merkez Müdürü Ahmet Tandoğan ile birlikte Başkan Özden"i ziyaret ettiler. Başkan Özden"e şiir yazan Ramazan Altınsoy ve resmini yapan Hasan Dostay"ın eserlerini üyeler adına Başkan Özden"e Çocuk Kulübü üyesi Beyza Uçar verdi. Merkez Müdürü Tandoğan da başkan Özden"e teşekkür plaketi takdim etti. Uçar,"" Çocuk kulübü adına size teşekkür etmek istedik. Daha önceleri ulaşımdan dolayı çok sık gidemediğimiz lokalden bundan sonra okullarımız haricinde müsait olduğumuz her gün yararlana biliyoruz"" şeklinde ifade etti

Kendilerine desteklerini esirgemediklerinden dolayı Başkan Özden'e teşekkür eden Tandoğan, ""Yeni hizmete giren servis ile merkezimizin sosyal aktivitelerine katılımlarında büyük artışlar olmuştur""dedi.

"" MELİH GÖKÇEK"E ÇUBUK HALKI ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM""

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Özden, kendisinin de Çubuklular adına ilçeye yapılan böylesine güzel bir hizmetten dolayı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek"e şükranlarını sunduğunu belirtti.  Her alan da olduğu gibi sosyal hizmetlerde de Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde ve koordineli çalıştıklarını söyleyen Özden, "" Aile Yaşam Merkezini Çubuk"a kazandıran Melih Gökçek"e ve ekibine teşekkür ediyoruz.  Her yaşta ve her kategoride insanlarımız sosyal aktivitelerini yerine getire biliyor. Sadece sosyal alanda değil altyapı ve dere ıslah çalışması konunda da ilçemize yaptıkları hizmetlerle Başkanımız bizim ve insanlarımızın gönlünde taht kurmuştur ""diye konuştu.

""GÖKÇEK"İN TERCÜBELERİNDEN İSTİFADE EDECEĞİZ""

Özden, lokal üyelerine ve yönetimine Gökçek"in deneyim ve tecrübelerinden her zaman istifade edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.