Çubuk Aile Yaşam Merkezi Açılıyor

Çubuk Aile Yaşam Merkezi Açılıyor

Çubuk Aile Yaşam Merkezi 5 Nisan Cumartesi günü Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı tarafın'dan törenle açılacak.



Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından yarın açılacak Aile Yaşam Merkezi bünyesinde, çocuk kulübü ve gençlik merkezi de yer alıyor.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Çubuk İlçesi'nde hizmete açacağı Aile Yaşam Merkezi, bölgede yaşayan gençlere, çocuklara, yaşlılara ve kadınlara yönelik çeşitli aktiviteler sunacak.

Üye kabulüne başlanılan ve kısa sürede 2 bin 800 üyeye ulaşan Çubuk İlçesi Ankara Bulvarı No:149 adresindeki Aile Yaşam Merkezi'nde gençler, çocuklar ve kadınlar ile yaşlılar, tüm diğer merkezler de olduğu gibi mini golfdan, bilardo, air hokeyden, masa tenisi, satranç, bağlama, ud, org, gitar, drama ve İngilizce'ye kadar çeşitli kurslardan yararlanacaklar. Yaşlılar ve kadınlar da merkezde bedensel ve zihinsel aktivitelerde bulunabilecekler.
Kondisyon, Step, Aerobik, Bilgisayar, Photo Play, Diksiyon, Tiyatro, Halk oyunları etkinliklerinin de yer aldığı merkezden ücretsiz olarak kadınlar ve yaşlıların yanı sıra 15-24 yaş arası gençler ile 7-14 yaş arası çocuklar da faydalanabilecekler.

05 NİSAN 2008 Cumartesi günü akşam saat 17:30 da Çubuk Aile Yaşam Merkezi açılacaktır.

Açılışa Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih GÖKÇEK gerçekleştirecek. Çeşitli hediyelerin dağıtılacağı açılışın, şölen havasında olacağı bekleniyor. Tüm Çubuk halkını davet ediyoruz.

Ak Parti Çubuk İlçe teşkilatı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum