Çubuk Adliyesinde kavga

Çubuk Adliyesinde kavga

Çubuk Adliyesi’ne boşanmak için giden çiftlerin yakınları arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. 11 kişi yaralama ve hakaret suçlarından tutuklandı.

Çubuk adliyesine boşanmak için giden çift ve yakınları arasında çıkan kavgada 5’i kadın 11 kişi tutuklandı. Yaralama ve hakaret suçlarından tutuklananlardan 5 kadın, Çubuk'ta ki cezaevinde kadınlar koğuşu bolunmadığı için Sincan F Tipi Cezaevi’ne gönderildi. 6 kişi ise Çubuk Cezaevi’ne konuldu.

KORİDORDA TARTIŞTILAR

Boşanma olayı nedeniyle çıkan kavga, adliyede görülecek mahkeme öncesinde koridorda meydana geldi. Akyurt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan 24 yıllık evli 44 yaşındaki Sami M. ile eşi 42 yaşındaki Sevda M., uzun süredir anlaşamadıkları, bu nedenle ailevi geçimsizlik nedeniyle bir süre önce boşanma davası açtılar. Boşanma davasının duruşmasına katılmak üzere gelen Sami ve Sevda M.’nin yakınları arasında adliye koridorlarında tartışma çıktı.

BOŞANACAK ÇİFTDE KARIŞTI

Mahkeme öncesinde çıkan tartışma giderek büyüdü ve kavgaya dönüştü. Kavgada iki çiftin yakınlarının tekme ve tokatları havada uçuştu. Kavgaya, boşanmak isteyen çiftler de karıştı. Kavgayı, görevli polisler daha fazla büyümeden güçlükle önledi. Çıkan kavga sonrası 7 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Adliye koridorlarında olay çıkartan Yasin M. (23), Sema M. (20), eşi Sami M. (45) Sevda M. (42) ile Şükrü T. (42), Melek T. (42), Ayşe T. (37), Nasip T. (38), Şuayip Ü. (38), Şükran Ü. (40) ve Emrah Mustafa B. (23) gözaltına alındı. Savcılıkta sorgulaması tamamlanan 5’i kadın 11 kişi, karşılıklı ’yaralama ve hakaret’ suçlarından Çubuk Cumhuriyet Savcılığı tarafından sevkedildiği Çubuk Asliye Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Erkekler Çubuk Cezaevi’ne konulurken, burada kadınlar koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle 5 kadın ise Sincan F Tipi Cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.