Çubuk, 23 Nisan Etkinlikleri için Hazır

Çubuk, 23 Nisan Etkinlikleri için Hazır

Çubuk'ta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Belediyeden edinilen bilgilere göre, Çubuk'un kardeş şehri olan Sılovakya'nın Sabinov kentinden öğrenci ve öğretmenlerinden oluşan heyetin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri için ilçeye geleceği belirtildi. İlçede bir hafta kalacak grup 23 Nisan haftası boyunca bir dizi etkinlikler ve gösteriler düzenleyecek.

İlçe Mili Eğitim Müdür Mehmet Mensur Toprak ta, Slovakya'nın Sabinov kentinden gelecek öğrencilerin yapacakları gösterilerle kutlamaların çok renkli geçeceğini ifade etti. Toprak, kültürel, sosyal bir kaynaşmanın ve renkli bir kutlama programının yaşanacağı haftaya katkılarından dolayı Belediye Başkanı Lokman Özden'e teşekkür etti.

Etkinlikleri için kardeş şehir Sabinov'dan gelecek öğrenci ve eğitimcilerin Çubuk'a 21 Nisan'da geleceklerini belirten Belediye Başkanı Lokman Özden de, yabancı öğrencileri ilçede 26 Nisan'a kadar aileleri ile birlikte misafir edeceklerini söyledi.

Başkan Özden,'23 Nisan haftası etkinlikleri çerçevesinde ilçemize gelecek Slovakya'nın Sabinov kentinden öğrenciler, ilçemizde aynı yaş gruplarında çocukları olan ailelere yerleştireceğiz. Bu şekilde kültürel bir kaynaşma olacak. Hafta boyunca ilçemizde çok çeşitli etkinlikler düzenlenecek' dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.