Çubuk 2 Barajında Yeni Düzenleme

Çubuk 2 Barajında Yeni Düzenleme

Çubuk 2 Barajının mesire alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk 2 Barajında incelemelerde bulundu.

Yaklaşık 1 kilometre karelik baraj gölü alanıyla geçmişte Ankara'nın en güzel mesire yerlerinden biri olan Çubuk 2 Barajının eski günlerine tekrar geri dönmesi için baraj çevresinde Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından çalışma başlatılacağı müjdesini veren Başkan Özden, 'Burada tasarlanacak rekreasyon alanları ile bölgenin cazibesi yeniden arttırılacak. Çubuk 2 Barajı Ankara kenti için yeniden mesire ve dinlenme mekanı olacak' dedi.

Barajda bulunan binaların, tuvaletlerin ve çeşmelerin bakım onarımlarınında yapılacağını kaydeden Başkan Özden, eğlence parkı büyük ve küçük oyuncak takımları ile çocuk oyun alanlarının da oluşturulacağını belirtti. Yapılacak çalışmalar ile Çubuk 2 barajının binlerce kişiye hizmet edeceğini vurgulayan Başkan Özden, 'Burada yapılan düzenleme ile ilçe ekonomisine önemli katkı sağlanacak. Binlerce kişi piknik ve dinlenmek için her hafta ilçemize gelecekler ve ilçemizden alışveriş yapacaklar. Yapılacak çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Melih Gökçek'e ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı yetkililerine ilçem adına teşekkür ederim' şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum