ÇUBUĞUN GURURU MİLLİ GURURUMUZ OLDU

ÇUBUĞUN GURURU MİLLİ GURURUMUZ OLDU

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Eski Bakan Fatma Şahin Meyra Palace Hotel’de, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle düzenlenen,

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Başkanı Eski Bakan Fatma Şahin Meyra Palace Hotel’de, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) iş birliğiyle düzenlenen, “Bir Düşün Sen” temalı Milli Ulaşım Teknolojileri Tasarım Yarışması Türkiye Sergisi ve Ödül Töreni’ne katıldı.

Çubuk Muammer Kandemir İmam Hatip Ortaokulu 7/D sınıfı Öğrencisi Behra Çoban ödülünü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün elinden aldı.Öğrencimiz Behra Çoban 3d kalemle modellediği çalışmasını Sayın ÖZLÜ’ye hediye etti. Teknolojide Millileşme seferberliğinde öğrencimizin çalışması Çubuğun Gururu Milli Gururumuz oldu. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü budan sonra bu tür fikir ve çalışmalarla“Dünyaya ‘Made in Turkey’ damgasını vuracağız” Şeklinde ifade etti.

img_2162.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.