Coşkun Petrolden Açılışa Özel İndirim

Coşkun Petrolden Açılışa Özel İndirim

Çubuk’ta 1968 yılından beri akaryakıt sektöründe hizmet veren Coşkun Akaryakıt A.Ş. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda Demirören Şirketler Grubunun sahibi olduğu Türkiye’nin önde gelen akaryakıt firmalarından

’’Akaryakıt ve LPG de Açılışa Özel Şok Fiyatlar''

Çubuk’ta 1968 yılından beri akaryakıt sektöründe hizmet veren Coşkun Akaryakıt A.Ş. Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda Demirören Şirketler Grubunun sahibi olduğu Türkiye’nin önde gelen akaryakıt firmalarından M-Oil ve Türkiye'nin ilk LPG şirketi Milangaz bayisi olarak hizmet etmeye başladı.  

Köklü bir geçmişi olan Coşkun Akaryakıt A.Ş. yılların getirdiği tecrübe ile M-Oil ve LPG şirketi Milangaz firmalarıyla yeni bayilik anlaşması yaprak Ankara Bulvarı üzerindeki adresinde M-Oil ve Milangaz markasıyla LPG ve akaryakıt satışına başladı.

Coşkun Petrol’ün yeni yüzü ve yeni markasıyla açılışı yapılırken, açılışa özel müşterilerine akaryakıt ve LPG indirimi yapıyor.

Belirli bir süre devam edecek açılışa özel indirim süresince Motorin 3.49 - Kurşunsuz 4.29 - Otogaz LPG 1.99 ‘e satılırken, açık ve kapalı yağlarda da büyük indirimler yapılıyor.   

Akaryakıt sektöründe istasyon ağını hızla genişletmeye devam eden M-Oil ve Milangaz, köklü geçmişi ve sektörde tecrübesi olan Coşkun Akaryakıt A.Ş.’yi de bünyesine katmanın sevincini yaşıyor.

Bu arada açılışa özel olarak düzenlenen akaryakıt ürünlerindeki indirim kampanyasına ise sürücülerden büyük ilgi görüyor. İlk gün istasyonu ziyaret eden araç sayısı binleri geçti.

Coşkun Akaryakıt A.Ş. Yönetim Kurulu Nurettin Coşkun, “Yaklaşık 47 yıldır faaliyette bulunduğumuz sektörde dün oluğu gibi bugünde önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Bu nedenle aldığımız her kararda, yaptığımız her faaliyette çok özen gösteriyoruz. Bayisi olduğumuz yeni firmamızla ve yeni yüzümüzle tecrübeli ve güler yüzlü personelimizle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Ayrıca düzenlediğimiz indirim kampanyalarıyla da müşterilerimiz için ekonomik marka olmaya devam edeceğiz” dedi.

Coşkun Akaryakıt A.Ş.

Perakende ve Toptan Satış

Nurettin COŞKUN

GSM 0542 525 76 61

LPG, Akaryakıt, Market, Oto Yıkama

Adres: Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı No: 113 Çubuk/Ankara

Telefon: 0312 837 1144 Fax: 0312 837 77 03

 

2dsc01520-tile-haber-iceri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.