Coşkun petrol 5. Şubesini Sarayköy'de Açtı

Coşkun petrol 5. Şubesini Sarayköy'de Açtı

Coşkun Petrol 5. Akaryakıt istasyonunu İşadamları ve Siyasilerin katıldığı bir törenle hizmete açtı.

Çubuk"ta ve Sarayköy'de hizmet veren Coşkun Petrol beşinci şubesini Esenboğa protokol yolu üzerinde açarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.



Yoğun katılımın olduğu programa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek, Ak Parti İl Başkanı Doç.Dr.Halis Bilge, Çubuk Ak parti İlçe yönetimi, Çevre İlçe ve Belde belediye Başkanları, Ankaralı ve Çubuklu işadamları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta Coşkun petrol adına bir konuşma yapan İzzettin Coşkun hizmetlerinin artarak devam edeceğini ifade ederken Kadıoğlu Petrol yönetim kurulu başkanı Hakan Kadıoğlu'da, bu ülke bizim başka Türkiye yok,herşeye rağmen yatırımlarımıza devam ediyoruz.Ekonomik kriz söylentilerine aldırmıyoruz ve bu şekilde hizmet üreten arkadaşlarımızı desteklemeye devam edeceğiz ,yine kadıoğlu petrol olarak türkiyede bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz bundan böyle istasyonlarımızda internet hizmetimizde olacak,isteyen ücretsiz olarak internet hizmetimizdende yararlanabilecek diye konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "Bu güzel hizmetlerinden dolayı Coşkun kardeşleri kutluyorum ve hizmetlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum".dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ankara Büyükehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek ve Ak Parti Ankara İl Başkanı Doç.Dr Halis Bilge'nin açılış kurdelasını kesmesi ve Sarayköy camii imamının açılış duasıyla petrol istasyonu halkın hizmetine sunuldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum