COŞKUN GİYİM’DE BÜYÜK SEZON SONU İNDİRİMİ BAŞLADI

COŞKUN GİYİM’DE BÜYÜK SEZON SONU İNDİRİMİ BAŞLADI

Coşkun Giyim büyük sezon sonu indirimi başladı.

Çubuk’ta erkek giyimin önde gelen giyim mağazası Coşkun, sezon sonu indirimini erken başlattı. Giyimde marka ve kaliteli ürünlerden yana tercihini kullananların öncelikli tercihi olan Coşkun, Gömlek, Takım Elbise, Pantolon ve Kabanda yüzde 50’iye varan indirimle alışverişi daha cazip hale getiriyor.

Yıllardır ilçenin önde gelen markası olan Coşkun Giyim, erkek giyimde Türkiye’nin önde gelen markalarının ürünlerini ‘Büyük Sezon Sonu İndirim’ isimli kampanya başlatırken indirim daha ilk günden büyük ilgi gördü.

 ‘Büyük Sezon Sonu İndirim’’ sloganı ile duyurduğu indirim kampanyasıyla kaliteli ve şık giyinmeyi sevenleri mutlu eden Coşkun Mağaza Sahiplerinden Bahattin Coşkun, ’’Büyük Sezon Sonu İndirim adını verdiğimiz indirim günlerimiz başladı. Buradaki amacımız Çubuklu hemşehrilerimizin markalı ve kaliteli ürünleri daha uygun fiyatlara alarak daha şık giyinmeleridir. Ayrıca yeni sezona kadar elimizdeki stokları bitirip Yaz Sezonuna yeni ürünlerle girmektir. Bunun için hiç kimsenin almadan geçemeyeceği kampanya başlattık. Tüm ilçe halkımızı alış verişe bekliyoruz’’ dedi.

İndirimine büyük rağbet

Coşkun, 2014 kış sezon sonu kampanyasında sunduğu net %30 -%40 ve %50 indirim fırsatları müşterilerin yüzünü güldürdü.

Bahattin Coşkun, ’’Mağazamızda kaliteli ve marka ürünler sattığımız için müşterilerimiz indirimi duyduğunda ilgi gösteriyor. Çünkü müşterilerimiz her bir marka ürünün gerçek fiyatını çok iyi biliyor. İndirimlerde en büyük amacımız modası geçmeden sezonu biten ürünü bir sonraki yıla saklamamaktır. Müşterilerimiz aldığı her üründen çok memnun kalıyor. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim memnuniyetimizdir’’ şeklinde konuştu.

-Fiyatlar düştükçe düştü-

Sarar - C.C.S. Sarar - İntervlew Sarar – Sartoria - interview sarar- Ecer Pantolon – Atınyıldız – Desen Triko  

-Gömlek fiyatları 19,99 TL

-Pantolonlar 24.99 TL

-Takım Elbise 149.99 TL

-Kaban 49.99 TL

 coskun-giyim03-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.