Çiğtanem Yaz Okulu başlıyor!

Çiğtanem Yaz Okulu başlıyor!

Zengin içeriği ile dikkat çeken Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü'nde (Etüt Eğitimi 3-12 Yaş)Yaz Okulu 10 Temmuz’da kapılarını açıyor.

Zengin içeriği ile dikkat çeken Çiğtanem Kreş ve Çocuk Kulübü'nde (Etüt Eğitimi 3-12 Yaş) Yaz Okulu okulların kapanmasıyla çocuklara kapılarını açıyor.

Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi’nde 2019 Yaz Okulu, emsallerinden farklı olarak; zenginleştirilmiş içeriği, tecrübeli antrenörleri ve modern tesisleri ile unutulmaz bir yaz yaşatacak. Yaz okulu; Kuranı Kerim, Ahlak, Adabı Muaşeret, Resim, Filografi (Tel Sarma), Ebru, Quling, Oryantiring, Seramik Eğlenceli Bilim, Akıl Oyunları, Drama, Satranç, İngilizce, Müzik, At Binme, Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe Ders Tekrarları, Bir Yıl Önceki Derslerin Tekrarı, Gelecek Eğitim Öğretim Yılına Hazırlık Dersleri, Yüzme (Lisanslı Eğitim,7 Haftada Yüzme Lisansı Alınarak Milli Yüzücülük Eğitimi Yıl İçerisinde Devam Ettirilecektir.) gibi branşlarda nitelikli eğitimi ile dikkat çekiyor.

Faaliyetlerini uzman öğretmenler gözetiminde veren Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi aynı zamanda Çubuk’un ilk ruhsatlı etüt merkezi özelliğini taşıyor. Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi’nde Yaz Okulu öğrencilerine erken kayıt sürprizleri devam ediyor.

Her zamanı özenle planlanan yaz okulu, Temmuz -  Eylül tarihleri arasında düzenlenecek. Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi’nde eğitimi ve sporu bir arada sunan programlar, farklı yaş gruplarına özel olarak hazırlandı. Beş tam gün esasına göre hazırlanan yaz okulunda eğlenceli eğitimlerin yanı sıra sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı sunulacak.

Programla ilgili görüşlerini aldığımız, Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi Kurucu Müdürü Tunay Nazlıay Şerbetçi, “Yaz okulumuz, alternatif programlarla zenginleştirilmiş içeriği ile ayrışıyor. Geçen yıl büyük ilgi gördük. Programlarımızı, her iki dönem içinde sınırlı bir kontenjanla açtık. Velilerimize, kontenjan sıkıntı yaşamamaları için kayıt işlemlerinde acele etmelerini öneriyorum. Erken Kayıtlarımız Temmuz'un başında sona erecektir”şeklinde konuştu.

Erken kayıtların başladığı Çiğtanem Kreş ve Etüt Merkezi’nde 2019 Yaz Okulu hakkında her türlü detaylı bilgi için, 0312 838 38 83 -0507 947 27 55 numaralı telefondan veya Cumhuriyet Mahallesi Gedik Sokak No: 22 Çubuk adresine bizzat gelerek alabilirsiniz.

brosur-001.png

12125---001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.