Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevinden Kareler

Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevinden Kareler

Sevgi ve İlgiyle Açılan Anakucağı Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakım Evi

Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevi; düzenlenen törenle Çubuklu miniklerin hizmetine açıldı.
Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevi, Çubuk’ta ağaçlarla çevrilmiş, bahçeli, ulaşımı kolay, müstakil bir binada konusunda uzman öğretmenler tarafından kurularak hizmet vermeye başladı.
-2-6 Yaş Çocuklar Yaşadı
Okulumuz 2-6 yaş grubunda bulunan çocuklara 07:30-17:00 saatleri arasında tam gün, yarım gün ve oyun grubu seçenekleri ile hizmet vermektedir.
-Bizzat Uzman Hocalar Eğitim Veriyor
Konusunda uzman ve birçok kurumda çalışarak iş deneyimi sağlayan ve çeşitli dallarda eğitim almış, sorumlu Müdür Tunay Nazlıay Şerbetçi tarafından bizzat hafta içi her gün 08.00-17.00 saatleri arasında yuvada çocuklarınız ile birebir ilgilenmektedir.
-Sağda, Solda Aramayın, Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevine Gelin
En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın Sevgi Dolu bir ortamda büyümesini, sağlıklı ve hijyenik bir ortamda dengeli beslenmesini, arkadaş gurubu içinde paylaşmasını ve mutlu olmayı öğrenmesini, beceri, düş gücü ve yaratıcılığını geliştirmesini, tüketmekten çok üretmeyi , kendi kendine yetebilmeyi öğrenmesini ve İlköğretime hazırlanmasını istiyorsanız kendisine kaliteli ve etkili eğitim vererek erdemli insan yetiştirmeyi ilke edinmiş olan Çiğtanem Kreşine bekliyoruz.
-Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevi
Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevi yaklaşık 1000 metrekare bahçe içinde yaklaşık 500 metrekare kullanım alanına sahip iki katlı binası ile hizmet vermektedir.
Dört bir yanı diğer yerleşim alanlarından izole edilmiş bağımsız bir bahçe içinde yer almaktadır. Modern görünümü binamızın servis, personel-ziyaretçi giriş kapısı olmak üzere tek girişi vardır. Binamızın yer döşemesi laminant parke olup, ısınma şekli doğalgaz yakıtlı, kombi-kalorifer sistemlidir. Bina konumu gereği gün içinde güneşi rahatça almaktadır. Özellikle yerler temizlenebilir, sterilizasyonu kolay olan bir malzemeden döşenmiştir. Ayrıca güneş ışığından su ısıtma sistemi mevcuttur. Bahçemizde oyun alanı ve kum havuzu mevcuttur. 7.30-17.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. Sabah kahvaltısı, öğle yemeği, ikindi kahvaltısı verilmektedir.
Özenle seçilmiş, kültürel ve mesleki yeterliliğini kanıtlamış uzman kadrosuyla hizmet veren Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevi, bilgiye, kendine ve çevresine hakim, geleceğin bilge insanını yetiştirme sevdasında bir adım önde fark yaratmayı hedefliyor.
Çiğtanem Kreş ve Gündüz Bakımevi
Adres: Cumhuriyet Mahallesi Gedik Sokak No: 22 Çubuk – Ankara
Tel: 0507 947 27 55
kres01-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.