Çiçeklerden Türk Bayrağı

Çiçeklerden Türk Bayrağı

Çubuk Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ankara Bulvarı üzerinde bulunan kavşakta çevre düzenleme çalışmaları kapsamında kırmızı-beyaz ve yeşil çiçeklerden oluşturulan Türk bayrağı, görenlerin ilgisini çekiyor.

“ Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline gelen davetliler yerde ve gökte Türk Bayrağı ile karşılanacak”
Ankara Bulvarı Şabanözü Kavşağına yapılan Çiçeklerle Türk Bayrağı motifi, ilçe sakinlerinin ve görenlerin dikkatini çekiyor. Şu sıralar 4. Uluslar arası Çubuk Turşu ve Kültür Festivaline hazırlıkların yapıldığı Çubuk"ta, Başkan Tuğluca “Festivale gelen ziyaretçilerimizi yerde ve gökte Türk Bayrağı ile karşılayacağız” dedi.



Başkan Tuğluca;” İlçeye girişte bir tablo gibi insanları karşılayan çiçeklerden oluşan Türk Bayrağı motifi, ilçeler arasında nüfusuna oranla en çok şehit veren Çubuk"a bir başka güzellik kattı” dedi
Çiçeklerden oluşan Türk Bayrağı motifini gören vatandaşlarda; Rengini şehitlerin kanından, ilhamını da kan gölüne yansıyan ay ve yıldızdan alan Türk bayrağı gönderde dalgalanmaya devam ederken, çiçeklerden oluşan Türk bayraklarının çoğaltılması gerektiğini belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum