CHP'liler Dayanışma Yemeğinde Buluştu

CHP'liler Dayanışma Yemeğinde Buluştu

CHP Çubuk İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlığı “Yemekli Dayanışma Gecesi” düzenledi. Kır Sofrası’ndaki yemekli toplantıya Ankara ve ilçelerden katılım oldukça fazla idi.

 

                                                                                                                      Şuayip YAMAN

 

 

CHP Çubuk İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanlığı “Yemekli Dayanışma Gecesi” düzenledi. Kır Sofrası’ndaki yemekli toplantıya Ankara ve ilçelerden katılım oldukça fazla idi.

 

Yemekli Dayanışma Gecesine; Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Erbatur, Genel Sekreter Yardımcısı ve Ankara 2. Bölge Milletvekili Tekin Bingöl, Ankara 2. Bölge Milletvekili Yılmaz Ateş, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Ankara İl Başkanı Ali Yıldızlı, İç Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri federasyonu (İÇASİFED) Genel Başkanı Mehmet Akyürek ile Genel Merkez MYK üyeleri, PM üyeleri,  il kadın kolları, İl gençlik kolları, Ankara ilçe örgüt temsilcileri ve Çubuk’tan misafirler katıldılar.

 

CHP Çubuk İlçe Örgütü Kadın Kolları Başkanı Özlem Akkuzu yaptığı heyecanlı açılış konuşmasında; Bugün içinde bulunduğumuz ülke ve dünya koşullarının CHP iktidarına ihtiyaç duyduğu açıktır. Bizler içinde bulunduğumuz coğrafyalarda artık her birimiz kabuğunu kırıp dışarı çıkarak ülke ve parti çıkarlarımızın doğrultusunda politikalarımızı halka anlatmalıyız. Bireysel kazanç ve çıkarlarda olmaksızın halkla kazanarak hakça bölüşerek, toplumumuzun refahını yükseltmeliyiz. Bu uğurda var olan lokmalarımızı karşılıksız bizlerle bölüşen siz değerli misafirlerimize teşekkürler ediyoruz.

 

 İçinde yaşadığımız Çubuk ilçemizin, halkla ve esnafımızla yaptığımız çalışmalarda; İşsizliğin temel sorun olduğu, Hayvancılığın sonlandırılarak insanların çubuk dışına gönderildiği, Çevre fabrikalarda yaşanan işçi çıkışları, Garnizon Komutanlığının taşınması, Mit lojmanlarının boşaltılması, İlçemizin Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlanması ile getirdiği ekonomik yüklerin fazlalığı, ASKİ, Doğalgaz ve Altyapı mağduriyetlerinde muhatap bulunamaması, Uygulanan et politikası sebebiyle ilçemiz et üreticilerinin uğradığı zarar ve mağduriyetler.

 

Köylerde yaşanan içme suyu sıkıntıları, altyapı sorunları mevcuttur. Özellikle mahalle yapılan köylerimizde bu sorun ve sıkıntılar halkımıza yaşam zorluğu yaşatmaktadır. Bütün bu ilçe halkımıza katma değer katan ve ekonomik zarara yol açan bütün sorunların giderilmesi için de CHP iktidarına ihtiyaç vardır” diyerek katılımcılara “hoş geldiniz” dedi.

 

            CHP Çubuk İlçe Başkanı Ali Naci Yeşiltepe, “Uçurumun kenarına getirilmiş bir Türkiye’de yaşıyoruz. Açlığın, sefaletin, rezaletin, yolsuzluğun, yoksulluğun, yobazlığın boy saldığı, her gün kan ve barut kokan bir havayı teneffüs ediyoruz. Her gün, her saat şehit haberleri, gözyaşları ile dolu bir kaos ortamında, can pazarında yaşıyoruz.

 

            Ordusu dışlanan, yargısı birbirine düşürülen, halkı etnik ve dinsel bölünmelere sürüklenen bir Türkiye’de yaşıyoruz. İşte bunlara dur diyecek, bunları yaratanlara dur diyebilecek, iç ve dış düşmanlardan Türkiye’yi ve halkımızı kurtaracak atılımı yapabilmek için CHP’nin iktidara gelmesi gerek. CHP’yi iktidara getirecek örgütümüz planlı, kararlı ve tutarlı çalışmaları ile ülkedeki kaosa son vermek için çabalıyor, çalışıyor, çalışıyor. Ülkemizin esenliği, Cumhuriyetimizin geleceği, demokrasimizin sürdürülebilmesi için hep birlikte halk için halkla birlikte çalışarak, partimizi iktidara getirmek (taşımak) zorundayız. Başka bir yolu yok bu işin… Tarık Bin Ziyat gibi gemileri yaktık.

 

            Mustafa Kemal’in, “Ben size taarruzu emretmiyorum. Ölümü emrediyorum” dediği gibi tüm halkımıza ben de buradan sesleniyorum; Yaşamak, var olmak için ölesiye çalışmak, partimizi iktidara getirmek zorundayız. Aksi durumda ülkemiz parçalanmaktan, insanlarımız köle olmaktan, yok olmaktan kurtulamaz. Aydınlık Türkiye için CHP’nin iktidarında buluşmak dileğiyle saygılar sunuyorum” dedi.

 

            Nevin Gaye Erbatur, “Türkiye İçin CHP’yi İktidara getirmek zorundayız”

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Nevin Gaye Erbatur, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Sekreter Önder Sav’ın selamlarını ilettiği konuşmasında , “ Biz hepimiz bir aileyiz. CHP ailesiyiz. Önümüzde beklide bir erken seçim var. Siz Çubuk’ta CHP’ye verdiğiniz oylarla,  göndereceğimiz selam Recep Beye güle güle olacak.  Recep Beyin 8 yıldır yaptıkları yanına kar kalmayacak.

 

            İnsanların büyük bir çoğunluğu işsiz. Her evde 2-3 işşsız var. Üniversite mezunları bile işsiz. Benim çocuğum KPSS’de yüksek puan alıyor. Ama AKP’li olmadığı için işe giremiyor. İşsizlerimiz, köylülerimiz, esnaflarımız, memurlarımız, işçilerimiz bizim için çok önemli. Ama kadınlarımız daha ok önemli.. Neden mi? Erkeklerimiz evden çıktığında evdeki imkanlarla nasıl yemek pişiriliyor, çocuklar okula nasıl gidiyor, erkekler bilmiyor, onlar biliyor.

 

            Biz iktidara gelince işsizlik sigortası yapacağız. Parayı kadınlara vereceğiz. Onlar her şeyi daha iyi biliyor” dedi.

 

            Sırasıyla; Önder Sav, Hakkı Süha Okay, Muharrem İnce, Zekeriya Akıncı, Deniz Baykal, Kemal Anadol, Umut Oran’ın telgrafları okundu.

 

            Sinevizyon eşliğinde slayt geçişi izlendi. Geçişte partinin geçmişi ve Çubuk İlçe Örgütü’nün faaliyetleri tanıtıldı.

 

            Tekin Bingöl; “Çubuk’a En iyi Hizmeti Biz Vereceğiz”

 

            Gazetemize bir açıklama yapan Ankara 2. Bölge Milletvekili Tekin Bingöl, “ Çubuk, metropol kentin bir mahallesi olarak algılanmalı.. Çubuk daha nitelikli bir yaşama kavuşmalı..Çubuk nüfus olarak büyüdü. Daha da büyüyecek. Hayvancılığın empoze edilmesi, modernize edilmesi ve özendirilmesi gerekir. Yaptığınız uluslararası festivallerle turşuyu ülke ve dünya çapında tanıttınız. Turistik yerleriniz çok güzel.. Önümüzdeki genel seçimde iktidara gelirsek Çubuk’a hemen her alanda çok hizmet yapacağız” dedi.

 

            Yenimahalle Halk Oyunları Ekibi gösterileri, Çankaya Belediyesi Türk Halk Müziği sanatçısı Zeynep Karababa ise türküleri ile geceye renk kattılar.

dsc_0279-(1).jpg

 

dsc_0292-(1).jpg

dsc_0317-(1).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.