CHP' İl Kadın Kolları Seçim Startını Çubuk'ta Verdi

CHP' İl Kadın Kolları Seçim Startını Çubuk'ta Verdi

CHP Ankara İl Kadın Kolları yaklaşan milletvekili genel seçimleri nedeniyle ilk startını Çubuk’ta verdi.

 

Şuayip YAMAN

 CHP Çubuk İlçe Teşkilatı’nda yapılan bilgilendirme toplantısında Ankara İl Kadın Kolları Eğitim Sekreteri Lalezar Murşit Pınar, CHP’nin, “Aile Sigortası” ve “Çiftçi Programı” konularında bilgi verdi.

Eğitim Sekreteri Lalezar Murşitpınar, Aile Sigortası ile her ailenin rahat bir nefes alacağını vurguladığı konuşmasında, “CHP İktidarında; Aile Sigortası toplumun temel direği kadınlarımızın en büyük desteği olacak. Her yoksul aileye ayda en az 600 lira verilecek ve bu miktar kadının banka hesabına yatırılacak.

Aile Sigortası, herkes için onurlu ve huzurlu bir yaşam sunan mutlu Türkiye’nin en büyük adımlarından biridir. Aile Sigortası ile herkes doğumundan ölümüne kadar sosyal devletin güvencesi altında olacak.

Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. İşsizlikle etkin mücadele edeceğiz. Sıfır yoksulluk olacak. Güçlü kadın, güçlü toplum yaratacağız. Minnet devletine son vereceğiz. Toplumun mağdur kesimleri sosyal devlet çatısı güvence altına alınacak” dedi.

Eğitim Sekreteri Lalezar Murşit Pınar Çiftçi Programı ile ilgili olarak da “Çiftçimizin deposu yarı fiyatına dolacak, çiftçimiz rahat bir nefes alacak diyerek; Çiftçi hak ettiği bedeli alacak. Tarımda yeniden kendine yeten Türkiye olacak. Tarıma teknoloji ve bilgi desteği vereceğiz. Çiftçiler vergi den muaf olacak. Risklere ve doğal felaketlere karşı koruma getireceğiz. Orman köylüleri yalnız değil. Süt hayvancılığı ve besicilik yapanlara tam destek vereceğiz” konularına açıklık getirdi.

Ankara İl Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri Perşembe Pazarı’nı da gezip alış-veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. İl Kadın Kolları Başkanı Nevin Uygurer, Pazar’da vatandaşlardan özellikle de kadınlardan gördüğü ilgi karşısında mutluluğunu dile getirerek. “Çubuklu kadınlar çok sıcakkanlı misafirperverliklerinden ben ve arkadaşlarım çok memnun olduk. Bizi evlerine davet eden kadınlarımız ise çoğunlukta idi. Çubuk’a ziyaretlerimizi sıklaştıracağız. Gözümüz arkada kaldı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.