Cep telefonunmu var derdin var

Cep telefonunmu var derdin var

Cep telefonlarının zararını az çok hepimiz bilmekteyiz ve halende duymaktayız. Bunlardan bazıları olan kalbimize, beynimize, kanımıza, kanser, erken bunama, tümör gibi birçok zararları var.



Buna rağmen vazgeçilmezlerden olan cep telefonu için bunları önleyecek bir alet icat edilmiş. Belki de bu alet bunları bahane ederek üretilip, piyasaya sürülen bir filtre diye düşünebilirsiniz. Ama riske girmeyerek, “ya doğruysa” düşüncesiyle paraya kıyıp bu filtre satın alınmaktadır.
Bahsettiğimiz aletin adı WAVE FİLTER (Radyasyon filtresi). Cep telefonunun bataryasının altına yerleştirilerek kullanılan bu filtre, şeffaf bir plastik gibi bir şey. Cep telefonundaki iletişimi engellemeden radyasyonu bloke ediyor.
CEP TELEFONUNUN SAĞLIĞA OLASI ZARARLARI
Mobil telefonlar iletişim kurarken elektromanyetik dalga denilen radyasyon (EM ışınım enerjisi) yayarlar. Her görüşme yaptığımızda, hücrelerimiz fazladan ısınıp 15 dk süre ile bu yüksek ısıda kalıp daha sonra eski vücut ısısına dönerler. Günde kaç görüşme yaparsak bu işlemi tekrarlar dolayısıyla;
1.KISA DÖNEMDE : Baş ağrısı, baş dönmesi, hafıza zayıflamasına, uyku ve sinir sistemi bozulmasına, gözün retina iris, kornea tabakasını etkilemesine……,
2. UZUN DÖNEMDE : Hücre zarının ısınmasına, birbirine yapışmasına, hücre iyon dengesinin bozulmasına, beynin elektriksel işareti (EEG) nin değişmesine neden oluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.