Cemil Çiçek Çubuk Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti

Cemil Çiçek Çubuk Kent Konseyi’ni Ziyaret Etti

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Çubuk’a gelerek Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile birlikte Çubuk Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın ve Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’ın da eşlik ettiği ziyarette Çiçek, daha sonra Çubuk Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Çiçek, ‘Hayır Mağazası’nda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan kıyafet yardımları hakkında Çubuk Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerinden bilgi aldı.

Ziyarette ‘Hayır Mağazası’nda bulunan Suriyeli mültecilerle de sohbet eden Çiçek, yapılan organizasyon için ilgililere teşekkür ederek, yapılanın örnek bir çalışma olduğunu söyledi.

 ‘Hayır Mağazası’nda acil ihtiyaçlarının neler olduğunu soran Çiçek,”Kış geliyor, acil ihtiyaç olan ayakkabı numaralarını bir liste yapın bana gönderin, onları ben alacağım. Biz buraya göndeririz ona göre de siz buradan dağıtırsınız” diyerek kent konseyinin kampanyasına destek vereceğinin sözünü verdi.

Çubuk Kent Konseyi’nde Çiçek’i, Çubuk Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Yiğiner, Çubuk Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Çiğdem Soba, Tunay Nazlıay Şerbetçi, Hatice Çemen Erdoğan ve Kent Konseyi Sekreteri Neslihan Demirer karşıladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum