‘ÇELEBİ LOKANTASI’ NDAN ‘50. YIL’A ÖZEL İKRAM...

‘ÇELEBİ LOKANTASI’ NDAN ‘50. YIL’A ÖZEL İKRAM...

ÇELEBİ LOKANTASI, hizmette ‘50. Yıl’ anısına “et döner ve ayran” dağıtacak.

      Şuayip YAMAN

Çelebi Lokantası sahipleri; “Hizmette 50 Yıl” anısına 25.08 2017 Cuma günü Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan Lokanta’nın önünde kurulacak döner standında misafirlerine ‘et döner ve ayran” ikram edecek.

 

Çelebi İBİŞOĞLU, bundan 50 yıl önce “ÇELEBİ” adıyla ilk lokantasını; Kıbrıs Caddesi ile Deva Sokağın kesiştiği, şimdiki Lefkoşe Lokantası’nın bulunduğu yerde “çorbacı” olarak açmış.

 

“Hizmette ‘50. Yıl’ımızı doldurduk...”

 

Çelebi İBİŞOĞLU’ nun oğlu Erkan İBİŞOĞLU, “Hizmette ‘50. Yıl’ımızı doldurduk.

 

Ben daha 15 yaşında iken babamın yanında lokantacılığa çırak olarak başladım. Şu anda 34 yıllık lokantacı sayılırım. Ama babamın yanında hala çırak sayılırım ve ondan daha çok öğreneceklerim var.

 

O günden bugüne tam 50 yıl geçti. Ben 49 yaşındayım, Lokanta benden bir yaş büyük. 

 

50 yıl boyunca müşteri memnuniyeti, bizim memnuniyetimiz oldu.

 

Tecrübeli personelimizle müşterilerimize en leziz, en kaliteli yemek ve ızgaraları servis etmeye gayret ettik. İlk günkü heyecan şimdilerde de devam ediyor. Allah utandırmasın...

 

Cuma günü 13:00-15:00 saatleri arasında Lokanta önüne kuracağımız stant da hem 50. Yıl anısına, hem ölmüşlerimizin ruhuna değsin diye, hem de ailemizin hayır-hasenatı için misafirlerimize “ekmek arası et döner ve ayran” ikram edeceğiz.  

 

Davetimize tüm Çubuk halkı davetlidir.”

 

“Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli”

 

Müşteri memnuniyetinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Erkan İBİŞOĞLU,

“Lokantanın patronu hala, babam Çelebi İBİŞOĞLU’ dur.

 

Allah babamı başımızdan eksik etmesin. Şu anda biraz rahatsız ve Ankara’da bir hastanede tedavi görüyor. İnşallah en yakın zamanda yanımızda olacak. Hiçbir şey yapmasa bile yanımızda durması bize büyük bir moral ve motivasyon veriyor. Çok az bir süre aramızdan ayrı olsa da, O’nu şimdiden özledik...

 

Zatıâlileri çok titizdir; Lokanta’nın ve personelin temizliğine çok önem verir.  Ondan habersiz bir kül tablasının bile yerini değiştiremeyiz. Onun fikirlerine hep saygı gösteririz.

 

Dile kolay hizmette 50 yıl, tabii ki babamın sayesinde...

 

Babamın tecrübeli, tertip ve düzenli organizasyonları sonucu bu günlere geldik.

 

Onun talimatları doğrultusunda; yemek salonlarımızı gayet güzel dekore etmeye özen gösteriyoruz. Masaları her an müşteri gelecekmiş gibi hazır ve muntazam olarak düzenliyoruz. Temizlik-hijyen, düzen ve hizmete çok önem veriyoruz.

 

Lokanta’ya değişik bir çehre kazandırmak için var gücümüzle çalışıp çevre düzenlemesi yaptık.

 

Bu yüzden, “müşteri memnuniyeti” Bizim için çok önemli..

 

Müşterilere en iyi şekilde hizmet vermek bizim için hep çok değerli bir görev olmuştur. 50 yıla rağmen eksiklerimiz olabilir. Müşterilerimizin görüşünü almak bizim için onur kaynağıdır.

 

İşte bu nedenlerle 50 yıldır ayaktayız...

 

50 yıldır parolamız: “Şikâyetinizi bizimle, memnuniyetinizi dostlarınızla paylaşın.”

Olmuştur. Olmaya da devam edecektir...

 

Lokantamız; 50 yıl önce olduğu gibi şimdi de aynı heyecan ve şevkle; Döner, kebap, lahmacun, pide çeşitleri ve Türk mutfağının leziz yemekleri ile Cumhuriyet Mah. Kıbrıs Cad. No: 8 adresinde siz müşterilerimizi daima memnun etme anlayışı içinde, mümkün olduğu kadar müşterileri de düşünerek sabit fiyatlar ile hizmete devam etmeye gayret ediyoruz...”

dscn4965-vert.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.