Çavundurlu'lar Kogrede Buluştu

Çavundurlu'lar Kogrede Buluştu

Yukarı Çavundur Beldesi Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin 8. olağan genel kurulu pazar günü Çubuk Halk Eğitim Merkezi Salonunda yapıldı.

Çok sayıda üyenin katıldığı kongrede Divan başkanlığına Dağıstan Türkoğlu seçildi. Sabri Türkoğlu, Ahmet Usta'da Divan"da görev aldılar. Yukarı Çavundur Beldesi Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin kongresine Y.Çavundur Belediye Başkanı Lokman Özden,Y.Çavundur belediyesi meclis üyeleri,Çudef başkanı Recep Taş,Diğer Köy ve Mahalle dernek Başkanları ve Çok sayıda üye katıldı.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından ,Derneğin iki Yıllık bilançosu'nun oylanması ile devam eden kongrede yönetim ve denetim kurullarının raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Kongrede seçime İlçemizin tanınmış esnafların'dan Ahmet Yılmaz liderliğindeki tek liste ile gidildi.Yapılan oylama sonucun'da Dernek Başkanlığına seçilen Ahmet Yılmaz,Eski başkan Av.H.Hüseyin Çelik'ten görevi devralırken bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar'dan dolayı eski yönetime teşekkür etti.Ahmet Yılmaz'da Yeni Yönetim adına teşekkür ederek dernek mührünü küçük  bir törenle Av.H.Hüseyin Çelik'ten devraldı.


Kongrede yeni Yönetim ve Denetim üyeliklerine asil ve yedekler seçildi. Yönetim 9 asil, 9 Yedek üyeden oluşurken denetime 3 asil ve 3 yedek üye seçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum