ÇATI YANDI GÜVERCİNLER TELEF OLDU...

ÇATI YANDI GÜVERCİNLER TELEF OLDU...

İlçemizde bir binanın çatısında çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Çatıda maddi zarar meydana gelirken, bina sahibinin beslediği 33 güvercin ise yangında telef oldu..

.Şuayip YAMAN

 Cumhuriyet Mahallesi Yağmur Sokak No: 3 adresindeki Musa Korkmaz'a ait 3 katlı evin çatı katında  16:45 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Çatıdan yükselen dumanları fark eden vatandaşlar 100 metre ilerdeki itfaiyeye koşarak haber verdiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk İtfaiye Grubu çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek, alevlerin çevredeki evlere sıçramasına engel oldu.

Musa Korkmaz’ın oğlu Resul Korkmaz evin arkasındaki balkon demirlerinden güvercinlerin bulunduğu çatı katının yanındaki balkona çıktı.  Bitişik apartmandaki komşunun balkondan uzattığı plastik musluk hortumu ve kovayla getirdiği su ile yangına cansiperane müdahalesi güvercinleri kurtarmaya yetmedi.

Yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, çatı katında hobi amacıyla beslenen 33 güvercin yanarak kül oldu.

Resul Korkmaz’ın canı pahasına yangına müdahalesi yangın mahallindeki vatandaşlar tarafından takdir edilirken, Büyükşehir Belediyesi’nden yangına müdahale için gelen 3 itfaiye aracının bekletilmesi ise tepkilere neden oldu.

dscn3472-vert.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.