Canlı Yayın'da Düello

Canlı Yayın'da Düello

Radyo Kervan'da gündem programına konuk olarak katılan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca'ya Eski Akp İlçe Başkanı İlhami Taşkesti'den şok suçlama.

           Radyo Kervan'da gündem programına katılan Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca hakkında çıkan yolsuzluk ve Eski AKP İlçe Teşkilat yönetimini makamına çağırarak istifa etmeleri yönünde baskı yaptığı iddilarına "Bu doğru bir düşünce değil. Bu tür iftiralar göreve geldiğimiz günde vardı bugünde var. Şu anda devam eden sadece mezbaha ile ilgili bir davamız var. O da en kısa zamanda sonuçlanacak. Biz ne yaptığımızı iyi biliyoruz, yetimlerin ve halkın üzerimizde hakkının olduğunu da biliyoruz " diye cevap verdi.
          Program sonuna doğru Radyo Kervan'ı arayan Eski Teşkilat Başkanı İlhami Taşkesti'nin sorusu stüdyoda şok etkisi yaptı. Başkan Taşkesti "30 kişiyi istifa ettirdiğinize dair elimde somut kanıtlar var. Bu 30 kişiyi makamınıza çağırıp istifaya zorladınızmı? zorlamadınız mı?", siz buna cevap veriniz."diye soru yöneltti. Konu ile ilgili cevap vermek istemeyen başkan Tuğluca "Bu konuda gerekli cevabı verdim. Israr etmenin bir anlamı yok diyerek soruyu geçiştirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum