Can Kaderoğlu: Ucuz gıdada Çubuk öncü olacak

Can Kaderoğlu: Ucuz gıdada Çubuk öncü olacak

Partili gençlerle birlikte sahaya çıkarak vatandaşlara projelerini anlatan Kaderoğlu “Birlikte üreteceğiz, hakça üreteceğiz” sloganının kampanyalarının zeminini oluşturduğunu ifade etti.

CHP Ankara Çubuk Belediye Başkan adayı Can Kaderoğlu çalışmalarına devam ediyor. Esnaf ziyaretlerinde vatandaşla buluşan Kaderoğlu, burada yaptığı açıklamada içinde bulunulan ekonomik daralma döneminde Ankaralının ucuz gıdaya ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacı karşılamak için Çubuk’un öncü olacağını belirtti.

Partili gençlerle birlikte sahaya çıkarak vatandaşlara projelerini anlatan Kaderoğlu “Birlikte üreteceğiz, hakça üreteceğiz” sloganının kampanyalarının zeminini oluşturduğunu ifade etti Çubuk’ta üretime ve adil bölüşüme odaklanacaklarını belirtti. Kaderoğlu şunları söyledi:

‘Birlikte üreteceğiz, hakça üleşeceğiz’ sloganını kendimize temel alıyoruz. Öncelikle pastadan bu ülkenin yoksulları hak ettiği payı olmak zorunda. Biz bunu yerelden başlayarak sağlayacağız.” 

Kaderoğlu yoksulluğun temel kaynağının üretimin azlığı olduğuna gerektiğini belirterek sosyal yardımların kesilmeyeceğini ancak istihdam olanaklarının artırılacağını dile fetirerek, Halk Kart adlı sosyal yardım projesini de açıkladı. Kaderoğlu, ailelere verecekleri kartlara 500 TL yükleneceğini ve ailenin ihtiyaca göre bunu harcayabileceğini ifade etti. Ayrıca şeffaf belediyecilik anlayışını Çubuk’a hâkim kılacaklarını belirten Kaderoğlu, “Yolu da biz yaparız, yolsuzluğu da biz kazırız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.