Camili Mahallesi Derneği Başkanını seçti

Camili Mahallesi Derneği Başkanını seçti

Çubuk’a bağlı Camili Mahallesi Yardımlaşma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulunu yaparken, 2. defa Necati Demirbaş ile yola devam dedi.

Camili Mahallesi Yardımlaşma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda yapıldı.

Genel Kurula Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş ve mahalle halkı katıldı.

Dernek başkanı ve yönetim kurulunun seçildiği kongreye mahalle sakinleri yoğun katılım gösterdi. Divan kurulu başkanlığına Recep Taş’ın seçilmesinin ardından İstiklal marşı okundu ve saygı duruşu yapıldı.

Tüzükteki bazı değişikliklerin oya sunulmasının ardından başkanlık seçimine geçildi. Tek listenin seçime katıldığı yönetim kurulu seçiminde Başkanlığa ikinci kez Necati Demirbaş getirildi.

Başkanlığa seçildikten sonra söz alan Necati Demirbaş, Camili Mahallesi’nin birliği ve beraberliği adına böyle bir adım attıklarından dolayı duydukları mutluluğu anlatırken, birlik ve beraberliğe katkıları bulunan arkadaş ve dostlarına teşekkür etti. Camili Mahallesi olarak mahallelerinden Ak Parti İlçe Başkanı çıkartmanın kıvanç ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Necati Demirbaş, mahalleli olarak her zaman kendilerinin destekçileri ve yardımcıları olacaklarını belirtti.

 Dilek ve öneri bölümünde söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş’da, bu güne kadar derneğin yaptığı önemli çalışmalar olduğunu kaydetti. Mahalle halkının her zaman partilerine ve kendilerine büyük destek verdiğini anlatan Demirbaş, ’’Gerçekten de ilçemizdeki diğer mahalle ve köylerimiz gibi Camili Mahallemizde Başbakanımıza sahip çıkmıştır ve Ak Partiye çok büyük destek vermiştir. Ben bundan dolayı sizin nezdinizde tüm ilçe halkımıza teşekkür ediyorum. Mahallemizin dernek binası tamamlanarak hizmet girmiş olmakla birlikte, bu konuda destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Mahallemiz örnek bir birlik ve beraberlik sergilemektedir. Ben bundan dolayı da bir kez daha teşekkür ediyorum. Dernek başkanımıza ve yönetimine de hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum’’ diye konuştu.

Daha sonra konuşan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise, sivil toplum örgütlerini önemsediklerini ve önümüzdeki süreçte ilçeyi orak akılla yöneteceklerini söyledi.  Tüm mahallelere ve köylere ortak mesafede olduklarını ve ellerinden geldiği kadar hizmet etmek için çaba sarf edeceklerini ifade eden Başkan Acehan, seçim süresinde kendilerine dua ve oylarıyla destek olan tüm ilçe halkına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Camili Mahallesi Yardımlaşma, Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetim Kurulu ise şu şekilde oluştu:

Necati Demirbaş, Yaşar Uçar, Recep Şahin, Necdet Yalçın, Osman Baran, Ömer Uyar, Ferit Suludere ve Niyazi Uyar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.