Çam Köyü Dertli

Çam Köyü Dertli

Taş Ocakları ile başı dertte olan Çam köyü bu defa telefon ve elektrikten dertli. 25 yılını doldurmuş ahşap elektrik şebeke direkleri artık ihtiyaca cevap veremez hale geldi.



Telefonsuz ve elektriksiz
Aynı hattan Çam köyü, Uzunlar, Yağızoğlu, Karayatak köyleri besleniyor ve direklerin ahşap oluşu fırtına ve yangınlardan etkilendiğinden adı geçen köyler sık sık elektriksiz kalabiliyor.


Başvurular
Sonuçsuz Kaldı
Çam köyü Muhtarlığı tarafından yaşanmakta olan sorunun çözümü yapılan başvuruların ise sonuçsuz kaldığı belirtiliyor.


3 aydır telefon yok!
Çankırı devlet yolu yapım çalışması yüzünden sökülen, kırılan ve tamamen kopan telefon hatları yüzünden Çam köyü sakinleri 3 aydır evlerinden telefon görüşmesi yapamıyor.


Mahalleliler sorunun
çözümünü bekliyor
Çankırı devlet yolu yapım çalışması yüzünden sökülen, kırılan ve tamamen kopan telefon hatları yüzünden Çam köyü sakinleri 3 aydır evlerinden telefon görüşmesi yapamıyor. Bu arıza Türk Telecom\'da yaşanan grevden önce olduğu için buda göz önünde bulundurulduğunda Çam köyü 4,5 aydır telefon görüşmesinden mahrum bırakılmış ve fotoğrafta da görüldüğü gibi telefon hattı kopuk, iş göremez durumda. Aile reislerinin yani erkeklerin genelde arazide ve Akyurt\'ta bulunduğundan köyde kadınlar ve yaşlılar kalıyor, cep telefonlarının da genelde aile reisleri tarafından kullanıldığından her türlü ihtiyaç halinde iletişim kurmaları zorlaşıyor yada iletişim sağlanamıyor.

Almadıkları hizmetin
bedelini ödüyorlar
Köylüler her ay Türk Telekom faturalarının kendilerine ulaştığını ve görüşme yapmadıkları halde ödeme yaptıklarından şikayet ediyorlar. Almadıkları hizmete karşı neden bedel ödediklerine cevap bekliyorlar.
Kaynak:Akyurt Ufuk

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum